Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 18/12/12

Her skal du feste, når jorden går under

  • Foto: Find den helt rigtige hule at feste i Foto: Find den helt rigtige hule at feste i
Jorden går under på fredag. Så du kan lige så godt give den maksimalt gas en allersidste gang og lade det hele gå ned med et meningsfuldt brag. Se her hvor.

...
Dans til dommedagstrommerne 
Til den rigtige dommedagsfest står folk ikke og høre fesen electrohouse, det er helt sikkert, så få din dødsdømte bagdel afsted til et brag, hvor dommedagstrommerne ruller for alvor, nemlig Jungle Bells i Pumpehuset, der fyrer op for End of The World-festen med heftig drum'n'bass hele natten. Arrangørerne lover tektoniske basgange, overvældende tsunami-rytmer og den velkendte molten-lava vulkano-dansegulvsstemning, og eftersom det er sidste fest nogensinde, har de velkendte dj's skiftet navne, som passer til lejligheden: Hør bl.a. et live-sæt fra Midgårdsormen, gå bersærk til The Four Horsemen eller nyd noget dark tektostep fra dj Voldemort.

Hvad: End of the World - The Party
Hvor: Pumpehuset, Studiestræde 52
Hvornår: 21. december
Hvordan. 60 kr. Minimum 16+.

Kom tæt på Gud og kærligheden
Nogle vil nok føle sig mest trygge ved at tilbringe Den Sidste Dag Nogensinde så tæt på Gud som muligt, hvilket (måske) kunne være i en kirke, og for dem er der også et helt perfekt arrangement. Det foregår i Vor Frue Kirke, hvor dj Kong (som mange måske vil huske fra Mantrafesterne i 90erne og Tripping on Sunshine i Ørstedsparken) spiller et helt særligt sæt sammen med sin hustru Pernille. Kong (aka Steen Kong Mogensen) og Pernille blev faktisk gift lige præcis den 21. december for 11 år siden i selvsamme kirke (og de har været sammen i 22), så for talmagikere og romantikere kan denne aften virkelig, som Kong selv siger, kun blive "et fantastisk trip, en psykedelisk kærlighedstur".

"Det er en kæmpe glæde at tilrettelægge sættet til denne aften med kvinden, som i alle årene har stået bag mig, inspireret mig og været min hårdeste kritiker", siger Kong om den kærlighedsindsvøbte aften. Tidligere har bl.a. Trentemøller gæstet God Goes Deep-arrangementerne, som på udvalgte fredage fylder kirken med dj's, levende lys, visuals og rar, rolig stemning.

Hvad: God Goes Deep med Kong og Frue
Hvor: Vor Frue Kirke, Nørregade 8
Hvornår: Fredag 21. december kl. 21 til 24

Varm op til dommedag
Kirkerne er godt med på fredag. Også mistleTONE i uKirken på Dannebrogsgade sørger naturligvis for at sende folk godt afsted ud over kanten - og her startes der tidligt, hvilket er praktisk, hvis det store slutbrag rent faktisk rammer 22:18. Denne fredag er det Terry Attack, der står for musikken.

Hvad: mistleTONE i uKirke
Hvor: Dannebrogsgade 53  
Hvornår: Fredag 21. december kl. 15 til 18 

På klub en allersidste gang
På Simons løser man dommedagspanikken ved at fejre i stedet for at græde og drikke i stedet for at dø. Det sker med Doom Night - The Last Disco, hvor TooManyLeftHands, Waqar og Sami Kid & Muzzle Flash tager sig af lyden i Doom Room, mens blandt andre Nicholas DeSouza, Olivier Don Cato og Julie Schifter & Lilja spiller lidt blødere op i loungen. Så køb de dyre flasker og gør hvad du vil. Denne gang ender det ikke på facebook.
Ikke engang hvis Kronprinsen dukker op.

Hvad: Doom Night - The Last Disco
Hvor: Simons
Hvornår: 21. december kl. 23.30
Hvordan: http://www.facebook.com/events/454488064614277/?notif_t=plan_user_invited

Fyraften for evigt
Fyraftensboogie-folkene er bare glade for, at dommedag, solhverv og fyraften kan finde ud af at mødes samtidig, så der kan fyres op for en særligt svedig omgang boogie-funk, disco og kærlighed på Jolene. Graulund og 2000F står bag pulten, når Den Helt Store Fyraften fejres for sidste gang.

Hvad: Fyraftensboogie
Hvor:
Jolene, Flæsketorvet 81-85
Hvornår: Fredag kl. 22.30
Hvordan: http://www.facebook.com/events/486982904680308/?ref=22

Tag en tur i mørket
Det kan også være, du synes, det er mere fredeligt at bruge planetens sidste timer nedsunket i et blødt biografsæde i en helt mørklagt biografsal - med et genhør af dommedagsklassikeren "War of the Worlds", som skræmte folk fra vid og sans i 1938. Læs AOKs omtale her.

Hvad: Undergang i ørerne - Orson Welles 'War of the Worlds'
Hvor: Cinemateket
Hvornår: 21. december, kl. 19
Hvordan: 65 kr. på eBillet, eller ved indgangen

 

Det mener brugerne..

buyandsellyou

Great articles and great layout. Your blog post deserves all of the positive feedback it’s been getting. http://buyandsellyourbusiness.com

 

wallens

Hi, I find reading this article a joy. It is extremely helpful and interesting and very much looking forward to reading more of your work.. mihran kalaydjian

 

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register