Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 21/12/12

Her skal du feste i juledagene

  • Foto: Magnus Hansen - www.MultiMagnus.dk Foto: Magnus Hansen - www.MultiMagnus.dk
Nå, så gik jorden ikke under alligevel. Og du har overlevet juleorgiet. Tid til fest! Find den helt rigtige her - fra Morten Breum til bas med Ohoi!

...
Fest juleaften
Ja, nogen er jo allerede klar til fest juleaften, når maden er spist, pakkerne åbnet og promillen skudt højt i vejret af al den festlige familiehygge. En sand klassiker er De Fortabte Børns Jul på Culture Box, hvor Bezz Manson er vært for en meget hyggelig fest fyldt med kram. Lars B, BareMads, Viggosson, Minimal Martin og Christian Sanchez passer pulten. Du kan også finde inspiration til andre muligheder på selve juleaften lige her i AOKs guide: De 5 barer, der er åbne juleaften

Hvad: Culture BoX-Mas Night
Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54a
Hvornår: 24. december fra kl. 23 til meget meget sent
Hvordan: Facebook-link


Larven folder sig ud
Også dagen efter juleaften er der mulighed for at suse ud i byen. Her er Morten Breum nemlig på julevisit fra sin solbeskinnede tilværelse i L.A. og fejrer udgivelsen af sit track Larva (som er produceret sammen med den svenske duo Rebecca & Fiona og sidenhen remixet af Nause og Pegboard Nerds) med en fest på Hive.

Hvad: Morten Breum releasefest
Hvor: Hive, Skindergade 45
Hvornår: 25. december kl. 23 til 05.30
Hvordan: Facebook-link


Julebassen er tilbage

Julen er jo en tid for traditioner, og her er en god én, som kommer tilbage med et ordentligt basbrag: Ohoi!s JuleBass, som har holdt et par  års pause fra Stengade, men nu er tilbage i de gamle lokaler for første  gang siden 2009. Ohoi!-crewet selv samt Yo Felles, Udkanten (live) og Fuma Hi-Fi er på scenen, og til dem, der kommer tidligt, er der julegaver fra Ohoi!, Kraken Recordings og Carharrt - og alt man kan drikke af deres meget, meget potente gløgg med rom.

Hvad: Ohoi!s JuleBass
Hvor: Stengade, Stengade 18
Hvornår: Fredag 28. december kl. 22
Hvordan: 60 kr. i døren

Højt juleskum
Skum-festerne er også i juleferiehumør og indtager et vaskeri i Rantzausgade med øl fra Nørrebro bryghus til en 20er, Santino, David Havstein og nogle hollændere bag dj-pulten - og ikke mindst gratis drinks fra 19.30 til 20.

Hvad: Juleskum
Hvor: Vaskeriet i Rantzausgade
Hvornår: Fredag 28. december kl. 19.30 til 23


Husk din nytårsfest

Husk også at beslutte dig for, hvor din nytårsfest skal havne henne. AOKs guide finder du lige her.

 

Det mener brugerne..

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register