Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 26/04/12

Her er weekendens bedste fester

  • Foto: Carsten Snejbjerg Foto: Carsten Snejbjerg
Skal det være Trentemøller eller Miss Kittin, techno eller hiphop, på Culture Box eller på Carlsberg? Find vej til festen her.

...
På med de bløde sko
Det bliver ikke en af de aftener, hvor dørmændene ser skævt til, at man har droppet de pænt polerede sko til fordel for et par komfortable, farvestrålende Adidas eller Puma. Sneakers-butikken Rezet i Rådhusstræde holder nemlig fest på Simons med JV, Sorte Slyngel og Copenhagen Ratpack bag pulten i mainroom. I loungen er der hiphop med Casper Sennenwald, Pato, Sami Kid, Martin Bøge Pedersen og Electric Lady Lab.

Hvad: Rezet Night

Hvor: Simons, Store Strandstræde 14

Hvornår: Fredag 27. april kl. 23.30-05


Frøken Killing
Fredag gæster det franske electro-  og techno-topnavn Miss Kittin Culture Box. Hun udgiver sit tredje soloalbum i 2012, men denne aften er hun i byen for at dj'e, for som hun siger: "Jeg elsker at spille plader, det er nok det bedste jeg ved i hele verden". Det har hun så gjort siden 1994. Hun suppleres af Martinez.

Hvad: Miss Kittin
Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54a
Hvornår: Fredag 27. april fra kl. 23
Hvordan: 70 kr.

To gange Anders på mainfloor
Lørdag fortsætter festen på Culture Box med Trentemøller bag pulten på mainfloor. Det garanterer som regel et massivt fremmøde, men det bliver også en stor aften af andre årsager: dj Lab er på visit fra det californiske, og han har sørget for at fylde sine weekender i DK godt ud med dj-jobs - og altså også denne lørdag på Boxen. Patrick Bateman og Lars Gregers varmer op på Cocktail Box fra 21.

Hvad: Trentemøller og dj Lab
Hvor: Culture Box, Konprinsessegade 54
Hvornår: Lørdag den 28. april fra klokken 23
Hvordan: 70 kr. i døren

Det er godt at feste igennem
Så er der igen mulighed for at feste igennem (på et skægt sted) og samtidig støtte en god sag. Det er tyske Rave Tut Gut, der er tilbage - læs AOKs omtale af festen her.

Hvad: Danish Wasted Youth præsenterer Rave Tut Gut
Hvor: Prags Boulevard 43, Kbh. S
Hvornår: Lørdag den 28. april fra kl. 22
Hvordan: 40 kr.

Gratis dans
Dansens Dag rammer byen søndag (læs AOKs guide til Dansens Dag her: De 5 til en sving-om) - og løjerne sparkes i gang med en kæmpefest på Carlsberg, hvor der både er koncert med MC  Jabber, parkour- og danseperformances plus dj's og dansegulv. Læs mere om det fulde festprogram på facebook.

Hvad: Dansens Dag åbningsfest
Hvor: Carlsberg, Dansehallernes Foyer, Pasteursvej 20
Hvornår:
Lørdag 28. april fra kl. 21 til 03
Hvordan: Ganske gratis