Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 10/08/11

Her er den danske dj, som skal spille til Sensation

  • Foto: Flip in action. Foto af Rasmus Weng Foto: Flip in action. Foto af Rasmus Weng
Gigantfesten Sensation, som indtager Parken i slutningen af oktober, har netop offentliggjort navnet på den danske dj, der skal spille foran 30.000 publikummer.

...
Da kæmpefesten første gang ramte Parken for fire år siden var Kjeld Tolstrup og Rune RK de danske hovednavne i den internationale lineup af dj's, som spillede for de 30.000 publikummer.

Året efter var det Morten Breums tur til at indtage det gigantiske podium midt i menneskehavet. Og sidste år var det Noir.

I år bliver det dj Flip - aka Christopher Egeberg - som får æren - og oplevelsen.

Og han har faktisk spillet til Sensation før - dog ikke i den store hal foran det tusindtallige publikum, men i det mindre Deluxe-rum. Det var to år siden - og første gang, han oplevede Sensation.

"Jeg er en rigtig feinschmecker og ikke rigtigt til større ting og festivaler, så jeg var faktisk lidt skeptisk," siger han.

"Men jeg tabte kæben. Det er et imponerende show og en unik stemning, og det skal simpelthen opleves. Det er jo verdens største ja-hat. Man kan kun blive grebet af det."

Nervepirrende
Flip var med i Amsterdam for at se showets premiere den 2. juli. En oplevelse, han kalder "nervepirrende". For så kunne han virkelig se, hvor han selv ville stå - om ikke så mange måneder.

"Der gik det virkelig op for mig", siger han.

Og hvad kan publikum så forvente?

"Jeg har efterhånden udviklet en ret klar Flip-lyd" , siger han.
"Det er organisk og varmt og opløftende, og samtidig dybt. Jeg kommer til at spille noget, folk ikke har hørt før. Ingen åbenlyse hits. Et unikt sæt", siger han, og fortsætter:

"Stilmæssigt ligger jeg ikke så langt fra Noir, og det var fedt at se, at det virkede, da han spillede sidste år - selvom det var dybt og mindre tilgængeligt. Jeg tror, folk er klar til det. Folk tager imod det", siger han.

"Og det bedste sted at få en wauw-oplevelse er helt klart Sensation", siger han, og smiler.

"De der bolde, der hænger fra loftet, de er mindblowing".

Sensation indtager Parken 29. oktober. Resten af lineuppet er endnu ikke offentliggjort.