Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 03/04/17

HAVEN Bar

  • Foto: PR Foto: PR
OBS: STEDET ER LUKKET HAVEN Bar i The Standard er et samarbejde mellem Mikkeller, Michelin-kok og musikfestival.

OBS: STEDET ER LUKKET

Aaron Dessner, der er en af guitaristerne i det amerikanske band The National, har taget initiativ til en ny festival. Den åbner portene næste sommer for mellem 10.000 og 15.000 gæster på Refshaleøen i København.

Festivalen får navnet Haven, og at den bliver placeret i København er ikke tilfældigt. Aaron Dessner er nemlig dansk gift.

Læs også: The National-guitarist lancerer musikfestival i København

Hvis nu man lurer på, om den nye musikfestivals er skåret efter ens eget hoved, hvorfor så ikke tage en lille smagsprøve?

Det kan man faktisk på hans nye bar.

Det er de smukke gamle lokaler i den klassiske færge- og vandflysterminal på Havnegade 44, der er blevet bygget helt om efter den indiske restaurant Verandah lukkede sidste år.

Læs også: En af Københavns bedste indiske restauranter lukker

Hvad kan man så herinde - på HAVEN Bar - som bliver navnet?

»Hele ambitionen med festivalen er at udfordre de traditionelle rammer for, hvordan forskellige kunstarter og discipliner kan mødes, og hvordan man kan skabe rum – fysiske såvel som metaforiske. Derfor åbner vi en 'opvarmningsbar', hvor man som gæst kan få et lille kig ind i det univers, vi kommer til at opbygge ude på Refshaleøen til august,« fortæller Sigurd Hartkorn Plaetner, Talsmand for HAVEN.

Det univers omfatter mad fra Studio Michelin-kokken Torsten Vildgaard, som har sat den kulinariske holdopstilling og skabt det ud fra, hvad han »selv ville foretrække at spise, hvis han skulle ind og have en øl med et par venner efter arbejde«.

Haven Bar byder blandt andet på dybstegte kartoffelbrød med røget laks, steam buns med krydrede oksekæber, kyllingelever-mousse anrettet med sprødstegt kyllingeskind på grillet brød med syltede grønne jordbær, og stout-is.

Marts: Her er 10 nye restauranter du skal kende

Mikkeller står for øllet

Og når nu vi alligevel er ved øl, så er det et punkt Mikkeller står for og i vanlig eksperimenterende stil vil der være sjove og velsmagende ting på de ti ølhaner samt et flaskekort med mere end 120 forskellige øl fra hele verden for dem, der vil udfordres endnu mere. Derudover vil man kunne drikke Claus Meyers ciderprodukter og vin fra Lilleø herinde.

Frem til selve festivalen vil Aaron Dessner sørge for at søsætte musikalske smagsprøver - altså mindre koncerter fra de kunstnere, der skal optræde på selve festivalen senere på året. Ligesom der bliver plads til mere spontane events, der bliver meldt ud samme dag på HAVENS facebook.

HAVEN Bar holder åbent Søn-Tors: 13-00, Fre: 13-02 og Lør: 12-02 – køkkenet dog kun tirsdag til lørdag 18:00 til 22:30

Hvad: HAVEN Bar
Hvor: Havnegade 44, Kbh K
Hvornår: Åbner fredag d. 17. marts kl. 17

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.