Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 13/04/17

Guide: Her er 5 nye barer du skal kende

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
Tørstig efter gode cocktailbarer i København? Så er her guiden over fem af de nyeste. Tryk på billederne for at læse mere om hvert sted.

Badstuen

Badstuestræde 7
1209 København K

Badstuen

Foto: PR

De har tænkt sig godt om nede i kælderen på Badstuestræde 7, en sidegade til Strøget.

De har nemlig taget nogle af de ting, vi mennesker elsker allermest - kaffe, kage, cocktail og øl - og sat det hele sammen.

I løbet af dagen er der fokus på kaffe, og når dag bliver til aften skifter Badstuen tempo og disker op med cocktails, craft beer og specialøl, og her er også længere åbent i weekenderne, så man kan starte en regulær fest hernede.

HAVEN Bar

Havnegade 44
1058 København K

HAVEN Bar

Foto: PR

HAVEN Bar i The Standard er et samarbejde mellem Mikkeller, Michelin-kok og en kommende musikfestival.

Det er de smukke gamle lokaler i den klassiske færge- og vandflysterminal på Havnegade 44, der er blevet bygget helt om efter den indiske restaurant Verandah lukkede sidste år.

Studio Michelin-kokken Torsten Vildgaard har udarbejdet snacks og mad, Mikkeller står for øllet og der vil være musikalske smagsprøver - altså mindre koncerter fra de kunstnere, der skal optræde på selve festivalen senere på året.

Aloë Cocktailbar

Knabrostræde 5
1210 København K

Aloë Cocktailbar

Foto: PR

Når du træder ned ad trappetrinene på Knabrostræde 5, bliver du mødt af en hyggelig, intim og - grøn stemning.

Cocktailbarens navn, Aloë, er opstået i kølvandet på en ny trend i barverdenen: Aloe Vera planten, som inden for de sidste par år er blevet en ny, spændende ingrediens i cocktails.

De månedlige cocktails ligger til priser mellem 80 og 100 kroner og inkluderer forskellige twists på kendte klassikere og mere eksperimenterende cocktails med alternative ingredienser.

The Rusty Jigger

Ingerslevsgade 200
1705 København V

The Rusty Jigger

Foto: PR

Det tidligere Flisen på Vesterbro er blevet indrettet som cocktailbar. Den har fået navnet The Rusty Jigger - jigger er bartendernavnet det lille målebæger, man bruger bag baren til at finde det rigtige mål på spiritussen.

Ejerne hedder Mikkel Albrechtsen og Jakob Fjordside, sidstnævnte har været barchef på Kassen på Nørrebro i fire år, og på The Rusty Jigger er der et begrænset menukort, men med fuldkommen hjemmelavede purrér, opkog og sirupper lavet af friske sæsonprægede råvare - og med så mange danske og økologiske råvarer som muligt.

Reflections Icebar

Foto: PR

I slutningen af april åbner Reflections Icebar, og det sker på Generator Copenhagen, som i forvejen byder på en af byens største terrasser - og petanque.

Det 110 m2 store rum er bygget af skulpturelle isblokke hentet fra Torne-floden i Jukkasjärvi, Sverige, der giver et unikt designet interiør, og bringer det nordlige Sveriges polarmagi indendørs.

Gæster vil i indgangen modtage et shot i et is-glas og blive tilbudt et udvalg af vodkacocktails serveret i et tradiotionelt Kasa krus, som de kan tage med hjem til minde om oplevelsen.

Børn er også velkomne på Reflections Icebar og kan vælge blandt et udvalg af mocktails.

 

Skriv en kommentar