Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 23/08/12

Golden Days’ store 1950’er fest

Tidspunkt

Lørdag 8. sep. 2012, kl 11:00

Enghaven (Enghave Parken)

Enghavevej -
1674 København V

Kontakt

33 66 35 00
 

Tidspunkt

Lørdag 8. sep. 2012, kl 15:00

Ideal Bar - Vega

Enghavevej 40
1674 København V

Åbningstider

Fredag 19.00-2.00
Lørdag 19.00-2.00

Øvrige dage i forbindelse med koncerter.

Kontakt

33257011
 

Tidspunkt

Lørdag 8. sep. 2012, kl 20:00

Vega (Store Vega)

Enghavevej 40
1674 København V

Åbningstider

en time før koncertstart

Kontakt

33 25 70 11
 

Genre

Natklub

Spillested

 

  • Foto: Martin Stampe Foto: Martin Stampe
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  12  
Rock-og-rul, Big Band, flæsk og hjemmebag. 1950’erne genoplives på Vesterbro på lørdag med kæmpe fest og kulørte lamper.

...

50’er-festivalen Golden Days skydes i gang lørdag den 8. september med en kæmpe fest, som indledes med asfaltbal i Enghaveparken og ender med et festbrag på VEGA. Om dagen byder asfaltballet på alt fra farsrand og marmorkage til boppet hår, som din bedstemor ville have misundt dig, og om aftenen er der 50’er-stemning på tre etager i VEGA med heftig dans til både rock-og-rul, big band og jazz.

Læs også: Her er denne uges bedste fester

Festlighederne begynder om eftermiddagen med et ægte asfaltbal i Enghaveparken, hvor der både diskes op med jitterbug og oldschool rock ‘n’ roll, mens du ser på rollerderby, loppemarked og får en milkshake.

I Rejsbygade foran VEGA inviterer Golden Days til Folkekøkken. Menuen står på brunkål, flæsk og pølser med rugbrød og sennep og afsluttes med en hjemmebagt kiksekage eller citronmåne og selvfølgelig en dampende kop kaffe. Københavns Stadsarkivs mobile Erindringsvogn indsamler dine erindringer fra 1950’erne til websiden Erindringer.dk og er på denne dag særligt interesseret i minder fra Enghaveparken og Vesterbro. LAURITZ.com vurderer 1950’er-genstande, så tag dit cocktailbord eller dine originale øreclips med og få foretaget en ekspertvurdering af dine 1950’er-effekter eller fotos.

Når klokken nærmer sig 20, er det tid til at sende de små hjem og gøre dig klar til den store 50’er-fest på Vega lørdag aften, hvor du har mulighed for at deltage i hele tre forskellige fester. Store Vega bliver omdannet til et afdansningsbal, hvor DR Big Bandet under ledelse af 1950’er-ikonet Ib Glindemann spiller op til dans, mens Lille Vega er forvandlet til en heftig rock-og-rulfest, hvor The Beatophonics med blandt andre Keld Heick spiller til de forbudte trin. Er man til cool, intellektuel atmosfære, kan der drikkes en Old Fashioned i cocktailbaren. Her er der intime talks, stiltips og bud på, hvorfor vi i dag dyrker det retro-kulturelle. Fra jazzens hule i Loungen sætter Magnus Hjorth Trio stemningen med bebop og cool jazz.

Festdagen sætter gang i Golden Days-festivalen om 1950’erne, som foregår i hele København og omegn fra den 7. til den 23. september 2012.

Billetter til festen i VEGA kan købes her, og du kan læse mere på Facebook.

Læs mere om Golden Days-festivalen om 1950'erne www.goldendays.dk/festival

Hvad: Golden Days’ store 1950’er fest
Hvor: Enghaveparken kl. 11 - 16, Ideal Bar fra kl. 15 og VEGA fra kl. 20.00
Hvornår: Lørdag den 8. september
Hvordan: Arrangementet i Enghaveparken og på Ideal Bar er gratis, festen i VEGA koster 250 kr., 200 for studerende. Billetter købes på Billetlugen.dk eller i døren.

Brugeromtale
Oprettet af: Vega Promo 23. aug 2012

VEGA & Golden Days præsenterer:
Storstilet 50'er-fest i VEGA
Lørdag den 8. september fra klokken 20 til den lyse morgen åbner VEGA dørene til en storstilet 1950’er-fest i alle husets tre etager, hvor pop-croonere, big band, rockabillies, retro-stylister, bartendere og jazz-poeter fester med publikum som i den spæde frigørelsestid.

VEGAs tidstypiske 50’er-arkitektur er på aftenen iscenesat og stylet, så stil og stemning skifter fra rum til rum.

Store VEGA
Store VEGA bliver omdannet til et gigantisk old-school afdansningsbal, hvor DR Big Bandet spiller 50'ernes mest moderne jazz - nemlig vestkyst-jazzen. Sammen med den legendariske dirigent fra 50'erne, Ib Glindemann, møder Bigbandet nutidens sangere som Ane Trolle, Josephine Philip (Darkness Falls), Coco O (Quadron) Silas Bjerregaard (Turboweekend).

De ligger for en aften de moderne hits på hylden og synger evergreens for bænkevarmere og de heldige på dansegulvet med et fyldt balkort.

Lille VEGA
Vil man have noget farlig ungdom, kan man kaste sig ud i varmblodig fest med rockabillies og The Beatophonics, som på scenen i Lille VEGA spiller old school rock'n'roll med bl.a. Keld Heick, guitarist Johnny Stage (Sort Sol, Martin Hall m.fl.), Josephine Phillip, Steffen Westmark (The Blue Van) samt Freja Loeb.

Senere på aftenen lokker tonerne fra Frankie Teardrop DJ Team, DJ Cille Veje og The Dulfadettes, der spiller 50’hits natten igennem på dansegulvet i Lille VEGA.

VEGA Lounge
Er man til en cool atmosfære, finder man den i Loungens cocktailbar. Hér er der Old Fashioned i glasset og intime talks for de sofistikerede, der kan læne sig tilbage i jazzhulen, mens Magnus Hjorth Trio spiller bebop og cool jazz i baggrunden.

Bliv stilet, udlev din indre Kennedy og hør poesi på toiletterne
Til festen kan man endvidere få sat sit hår og lagt tidstypisk makeup, udleve sin indre Kennedy og høre poesi på toiletterne.

Billetter 250 kr. + gebyr.
Det er muligt at købe billetter med studierabat mod forevisning af gyldigt studiekort i døren. Prisen er 200 kr + gebyr.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register