Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 04/04/12

Gigant-guide: Her er alle påskens bedste fester

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
Selvom påsken er den helligste højtid, benytter byens festarrangører som vanligt buketten af fridage til at holde ekstra mange fester. Find dem alle her.

...
Spark påsken i gang med bas
Det hele kan sparkes tungt i gang med basgiganterne Ohoi!s obligatoriske påskefest med bl.a. britiske Mala (fra dubstepduoen Digital Mystikz) samt Raske Penge, Klumben og TopGunn på scenen. Festen er både en launchfest for den store europæiske basfestival Outlook (som i år starter 30. august i Kroatien) og markerer samtidig Ohoi!s 10-årsjubilæum, som de kommer til at fejre året igennem. Det kommer givetvis til at betyde: Store fester (som i rigtigt store), enorme lydanlæg og selvfølgelig asfaltrystende bas. Og så har de også lige markeret jubilæummet ved at få sig en timeline på facebook: Se den her.

Hvad: Ohoi!s påske-bas
Hvor: KB18, Kødboderne 18
Hvornår: Onsdag 4. april kl. 22 - 05
Hvordan: 80 kr.


Drøm om sommer

Samme aften - altså onsdag, dagen før den første fridag - spiller den fabelagtige svenske duo Minilogue progressiv techno på Culture Box. Af den slags, der sender dig fra det mørke dansegulv og direkte ud under åben himmel til sommerens smukke, elektroniske festivaler.

Hvad: Minilogue live
Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54a
Hvornår: Onsdag 4. april kl. 23 til 06
Hvordan: 70 kr.


Hvis det skal være STORT!

Der er plads til mere end 9.000 gæster, hvis der fyldes helt op på Docken onsdag aften, men der er også mere end 7.000 tilmeldte på facebook til den årlige gigantfest Påske Tam Tam, som i år byder på hele fire rum med full on/psy og progressiv trance i de to største. Det er en helt festivalagtig event med boder og det hele og et stort lineup, som blandt mange andre tæller psy-giganter som Astrix og Man With No Name samt et tykt prog-ryk-ind fra Tyskland, såsom Neelix, Fabio & Moon og Day Din. Og til dem, der vil noget andet: I Rum 3 er navne som Rune RK, Flip og Sorte Slyngel på programmet.Påske Tam tam er en fast påsketradition, og den er populær, ja. Har du ikke sikret dig billet endnu, koster det 400 kr. i døren - BAM!

Hvad: Påske Tam Tam
Hvor: Docken, Færgehavnsvej 35, 2100 Copenhagen, Denmark
Hvornår: Onsdag 4. april fra kl. 21 til 07
Hvordan: 400 kr. i døren


Fra julegave til påskeæg

Skærtorsdag er drum’n’bass-entusiasterne fra More! tilbage for første gang siden juleaften – denne gang med et ordentligt brag af en påskefest med britiske Ray Rampage (fra verdens største drum’n’bass-pladeselskab Ram Records) som hovednavnet bag pulten. Storslået.

Hvad: More! Påske-jam
Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54a
Hvornår: Torsdag 5. april kl. 23-05 (21-02 på Cocktail Box)
Hvordan: 50 kr.


Billigt og tekno-logisk
Med vanlig økonomivenlig adgangsgebyr på blot 30 kr. holdes der fest i Ungdomshuset skærtorsdag med gammeldags varehus-ravestemning og (naturligvis også) billig bar. Den står på techno, dub, industrial og electro serveret af CRS, Alex Kanna, Psimono, CTRLS b2b med Mads Rehl og Kasper Melchior b2b med Henrik Krog.

Hvad: Teknology
Hvor: Ungdomshuset, Dortheavej 61, Kbh. NV
Hvornår: Skærtorsdag 5. april kl. 22 til 05
Hvordan: 30 kr.


Langfredag på en anden måde

På den lille klub Dunkel ved Rådhuspladsen kører festen hele påsken – naturligvis også på årets absolut mest stille dag, langfredag. Som så ikke bliver stille  inde på Dunkel. Labelboss Jus Ed fra Underground Quality kommer forbi med oldschoolhouse i newyorkerstil og suppleres af aftenens værter 2400 Operator og Samuel André Madsen samt Suleiman. Og så er der gratis adgang før midnat. Og der festes til langt ind i den lyse morgen. Lang fredag,  ja.

Hvad: Copenhagen Underground Posse præsenterer Jus Ed
Hvor: Dunkel, Vester Voldgade 10
Hvornår: Fredag 6. april kl. 23 til 09
Hvordan: 50/60 kr.


Hvis man kan lide dubstep (og/eller er ung)
Ja, selvfølgelig er der også dubstep i påskeferien. Det er nemlig det, de unge vil ha’. Også de meget unge, og de kan være med her. For der er nemlig ingen aldersgrænse i døren (selvom man selvfølgelig skal være 18+ for at blive betjent i baren). Sleng, Kay og Fade spiller live, og JSL fra Ohoi!, Serbern, James Dean, Root og Fanatic Sound ft. Kay dj’er.

Hvad: Tons Tung Fest
Hvor:
Støberiet, Kapelvej 44
Hvornår: Fredag 6. april fra kl. 22 til 03
Hvordan: 40 kr.


DDJA vokser og vokser

Den årlige prisuddeling for landets dj's og elektroniske musikere har nu vokset sig så stor, at den er rykket til Ballerup Super Arena med plads til 7.500 publikummer. Der dystes om priser i mere end 20 kategorier (fra Årets Bedste Klub til Årets Bedste Remix), og i år uddeles Kjeld Tolstrup-prisen for første gang - til et særligt talent. Blandt de optrædende er Suspekt, Lucy Love, Static og Rosa Lux, og til efterfesten spiller Martin Solveig (der blandt meget andet har produceret numre til Madonnas nye album og sidst kunne opleves til gigantfesten Sensation i oktober).

Hvad: Danish DeeJay Awards 2012
Hvor: Ballerup Super Arena, Ballerup Idrætsby 4
Hvornår: Søndag 8. april kl. 20, døre kl. 18
Hvordan: 295 kr. på lidtmere.dk/ddja


Farlig påske

Det kan være, man er ved at blive lidt tung i hovedet af alt det påskefesteri, når man er nået frem til søndag, men på Gefährlich kan man lægge blidt ud: Dørene åbner kl. 13 og der er burger på menuen hele dagen til reparation af saltbalancen. Og når man har spist færdig og trillet hovedet på plads igen med en påskeøl, skruer Gefährlich op for påskebeatsene i kælderen, hvor blandt andre Svensker, Holtoug, Afrokid og Andreas OK passer pulten helt frem til næste morgen. Og øl koster kun 20 kr. i baren.

Hvad: Påskefest på Nørrebro
Hvor: Gefährlich, Fælledvej 7, Kbh. N
Hvornår: Søndag 8. april fra kl. 22 til 05
Hvordan: Gratis

Listen udvides løbende.

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register