Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 11/05/11

Fugu

  • Foto: Ikke oplyst
Selv om det ikke er nogen hemmelighed, at København har oprustet på cocktailfronten, er der stadig – næsten – hemmelige steder, hvor du kan sippe din cocktail.

Ét af dem finder du på Gammel Strand bag en af byens nyeste cocktailbarer. Barens navn er Fugu, et navn, der ifølge indehaverne er en forkortelse for »Freddy’s Unique Garden Union«, men som også er navnet på en dødbringende, japansk delikatesse.

Fugus eksklusive gårdhave, der ikke bærer spor af, at den blev etableret i 1764, er indrettet i en stram, japansk stil med udendørs bar, der lægger op til en intim aften i tosomhed eller en hyggelig eftermiddag, hvor man kan mødes med vennerne og drikke cocktails efter arbejde.

På trods af det lunefulde, danske vejr, vil den lille gårdhave være åben året rundt, hvorfor der også er opsat varmelamper til de kuldskære, ligesom det selvfølgelig er muligt at rykke indenfor i cocktailbaren. Bag den nyåbnede bar står de samme fyre, der driver den Mad Men-inspirerede bar »The Jane« samt burgerstedet »Cock’s and Cows«, der ligger to numre længere nede ad Gammel Strand.

Fugu åbner torsdag d.12 maj 2011.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.