Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 21/02/12

FØRSTE.TH

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  12  
Brugeromtale
Oprettet af: Mads Dinesen 21. feb 2012

Når du ankommer i Baron Boltens Gaard ser du straks store reklameskilte og åbne døre til adskillige barer, der breder sig ude som inde i kampen om den højeste musik og de billigste tilbud. For at finde FØRSTE.TH skal du derimod kigge til venstre i det stille hjørne, hvor du finder en rød løber, der leder dig hen til en elevator.

Når elevatoren åbner sig for dig på FØRSTE.TH, stiger du ind i en helt anden verden, som man udefra kun kan drømme om. Temaet kan være nissefest i juni, garden party i december eller noget helt tredje. Fælles er, at du er afskåret fra omverden i det festlige univers hvor fortid møder fremtid, musik møder mode og dansen er omdrejningspunktet som det ultimative frihedsritual.

Den gode stemning og den gode kvalitet er alfa og omega, når der hver weekend spilles op til dans. Derfor byder menukortet også på alt fra pilsner på flaske til champagner helt op til 12 liter og ikke mindst gode cokctails.

Den private tagterrasse sikrer rygerne gode forhold og den frie bar hver fredag mellem 23 og 24 sikrer alle god stemning lige fra starten.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.