Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 15/06/09

Fidel's Cocktail Bar

  • Foto: PRfoto Foto: PRfoto

Inspirationen til Fidel's fandt de fem ejere på en tur til Miami, hvor de på en laid back bar i Key West besluttede at give Århus en cocktailbar i cuba-stil.

Den første Fidel's ligger i Århus
Den første Fidel's har ligget ved åen i Århus siden 2007, og sidst i juni åbner de fem gutter 400 kvadratmeter latinstemning i Kongens København, eller mere præcist i Dronningens Tværgade, hvor de i tre etager vil spille latinske rytmer, servere eksotiske cocktails og ind i mellem have et live-band på besøg.

Et hav af cocktails
Cocktailkortet er kæmpestort og identisk med Fidel's i Århus. Alle drinks indeholder omkring fem centiliter spiritus, og priserne ligger en anelse lavere end på de hippe, københavnske barer.

På Fidel's får du

  • Cocktails - latin og classic
  • Martinis - latin og classic
  • Drinks - søde og ikke så søde
  • Iced Teas
  • Shots
  • Whisky, vodka og rom
  • Øl - Heineken på fad og udenlandsk flaskeøl
  • Virgin cocktails (uden alkohol)


Tidligere pejsebutik

Fidel's åbner 26. juni 2009 i nummer 9, hvor der før har ligget en pejseforretning - det er på stykket mellem Store Kongensgade og Bredgade, på den modsatte side af Vinbaren og Moltkes Palæ, hvor gourmetrestauranten Prémisse ligger.

Brugerbeskrivelse - oprettet af Mol Admin Bruger

Hos Fidel's Cocktail bar er man omgivet af cubansk stemning, løsslupne mennesker og fantastiske cocktails.
Vores cocktails er lavet med kærlighed og respekt for de gode råvarer, lavet på frisk frugt og krearet og serveret af nogle de bedste cocktail bartendere i Dk.

Hos Fidel's bestemmer man selv om man vil hygge snakke eller holde en fest, vi har plads til både fest og hygge. Vores medarbejdere kommer fra hele verden, hvilket giver en fantastisk stemning samt en kvalitet der bare er, lige lidt bedre, vi har bartendere fra Sydafrika, Sverige, USA, Frankrig.

Vores cocktail kort inkluderer stort set alt det bedste indenfor cocktails, yderligere har vi over 25 whisky, flere gode cognac's såsom Remy martin louis XIII, flere forskellige rums, vodka og gin's

kig ind og få dig en god oplevelse

Hilsen

Fidel's København
Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Bandedrenge, narko og øretæver i luften

For ca. et halvt år siden besøgte nogle venner og jeg Fidel's en fredag aften. Det var ikke nogen rar oplevelse. Stedet var i stor stil præget af en hård stemning med øretæver i luften. En gruppe entreprenante indvandrerdrenge, tydeligvis banderelateret, brugte stedet som som deres eget lille pusherstreet. Der blev solgt diverse i hjørnerne og ude på gaden.

Sidste weekend var jeg der så igen - denne gang med nogle kolleger. Oplevelsen var præcis den samme, bare endnu mere tydeligt end mit første besøg på Fidel's. Stor gruppe bandelignende typer, Åbenlyst salg af hash/narko, mere eller mindre sprit-komatøse folk der væltede rundt - en ikke særligt rar eller venlig stemning.

Dårlig stil Fidel's!

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester