Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 29/04/14

Fermentoren

  • Foto: facebook.com/fermentoren.cph Foto: facebook.com/fermentoren.cph
Ølbar på Halmtorvet lokker kendere til.

Den australske ejere har skabt en rigtig ølhule på Halmtorvet, og det lokker kendere fra nær og fjerne til. 

Fermentoren har 20 haner med masser af specielle øl, som får mundvandet til at at løbe hos ægte øl-freaks. De har blandt andet kunne byde på den vinøse Duchesse de Bourgogne, eller den røgede Schlenkerla Märzen, og hvis man ikke er helt inde i øllens skummende verden, så spørg roligt de ansatte, de er ølguider med stort kørekort, og finder altid noget, som passer i ens smag. 

Baren ligger i et kælderlokale, som er blevet gjort indbydende med både stearinlys og blødere lædermøbler i den ene ende, som gør, at man har lyst til liiige at tage en enkelt mere. Ok, så to mere da. Når det danske vejr viser sig fra sin gavmilde side, kan man også sidde udenfor.

Melder sulten sig, er her typiske barsnacks, og skulle man være typer, der mener at øl rimer på fodbold, så bare rolig, tv'et viser de populære kampe.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.