Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 19/03/15

Eiffel Bar

  • Foto: Torben Christensen Foto: Torben Christensen
I Eiffel Bar oser der af stemning ala tredivernes parisermiljø. Publikum varierer fra gymnasielever fra Christianshavn Gymnasium over pensionerede sømænd til smarte businessfolk. Atmosfæren er tæt som røgen, smørrebrød fås fra en nærliggende cafe.

Eiffel Bar er et sagnomspundet og atmosfæremættet værtshus på Christianshavn. Bare væggene kunne tale, for stedet har en lang og varieret historie. I gamle dage bød værtshuset på sømænd, Can Can og lystige piger, hvor det i dag er et noget mere afdæmpet sted at komme.

Både værtshusets navn og udsmykning leder tankerne langt væk fra "øen i byen". Her står den på parisermiljø fra trediverne. Spejlene på væggene har slebne parisermotiver, baren er dekoreret med eiffeltårne i forskellige farver og på facaden vejre det franske flag. Hvorfor Paris og Eiffeltårn vides ikke. Men måske har det gamle cigaretmærke Eiffel, som Gasolin' også refererer til i sangen "fem Eiffel", været inspiration.

Publikum varierer fra gymnasielever fra Christianshavn Gymnasium og pensionerede sømænd til smarte businessfolk. Atmosfæren er tæt som røgen, og er du til sang og musik står hverken bartenderne eller stedets ejer i vejen for dine udfoldelser. Ingen servering, dog enkelte billige stykker smørrebrød fra den nærliggende Cafe Luna efter kl. 16.

Marie Riegels

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.