Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 15/10/07

Eiffel Bar

Eiffel Bar

Wildersgade 58
1408 København K

Åbningstider

Alle dage kl. 9-02. Tor-lør tillige kl. 9-03.

Kontakt

32 57 70 92
 

 

 

 

  • Foto: Torben Christensen Foto: Torben Christensen
I Eiffel Bar oser der af stemning ala tredivernes parisermiljø. Publikum varierer fra gymnasielever fra Christianshavn Gymnasium over pensionerede sømænd til smarte businessfolk. Atmosfæren er tæt som røgen, smørrebrød fås fra en nærliggende cafe.
Eiffel Bar er et sagnomspundet og atmosfæremættet værtshus på Christianshavn. Bare væggene kunne tale, for stedet har en lang og varieret historie. I gamle dage bød værtshuset på sømænd, Can Can og lystige piger, hvor det i dag er et noget mere afdæmpet sted at komme.

Både værtshusets navn og udsmykning leder tankerne langt væk fra "øen i byen". Her står den på parisermiljø fra trediverne. Spejlene på væggene har slebne parisermotiver, baren er dekoreret med eiffeltårne i forskellige farver og på facaden vejre det franske flag. Hvorfor Paris og Eiffeltårn vides ikke. Men måske har det gamle cigaretmærke Eiffel, som Gasolin' også refererer til i sangen "fem Eiffel", været inspiration.

Publikum varierer fra gymnasielever fra Christianshavn Gymnasium og pensionerede sømænd til smarte businessfolk. Atmosfæren er tæt som røgen, og er du til sang og musik står hverken bartenderne eller stedets ejer i vejen for dine udfoldelser. Ingen servering, dog enkelte billige stykker smørrebrød fra den nærliggende Cafe Luna efter kl. 16.

Marie Riegels

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Spar 20% hos vinderen af Byens Bedste billige spisested 'Mon Amour' med AOK kupon

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Eiffel er en stjerne!

Eiffelbar er det værtshus, det værested, den atmosfære jeg har allermest kær!
Her er kærligheden til skæve eksistenser ligeså stor som røgen er tyk! Her er værtshuspli en ligeså stor dyd, som de to minutters stilhed ved en vigtig personages bortkomst! Her er skarpsindighed over et slag backgammon og bukselomme-lapperier, gyldne damer, gamle søulke, grå mus med formidable fortællinger i ærmet og en eiffelstjerne bag baren. Eiffel-stjernen er en vaskeægte matrone på bedste maner! Hun er kæk og kærlig og hun husker ikke kun dit ansigt, hvis du dukker op mere end een gang- hun husker også hvad du foretrækker at drikke.
Stemningen er alsidig og respektfuld, så længe du selv fører en god tone og musikken kan man selv være medbestemmende på, for der er nemlig jukeboks! Alkoholudvalget spænder over gode klassiske øl, og diverse klassikere. Inventaret er velbevaret og smukt alla 20ernes Paris og der er altid en blomst på bordet!
Og når du så alligevel ligger vejen forbi Eiffelbar, så tag lige et stop på de skæve brosten udenfor og kig på Eiffels helt eget lille udstillingsvindue! Her bærer udstillingen præg af gamle sære ting blandet op med årets gang.. det er bedst i julen, for der kan man trykke på en lille knap til højre for vinduet og så kører Eiffels jule-tog rundt og rundt inde bag vinduet!
Eiffelbar, dig har jeg kær. På gode dage, knap så gode dage og på helt specielle dage.

 

Eiffel Bar er en tidsmaskine!

Det er mandag. Den sørgeligste dag på ugen skulle nogen mene, men! - På Eiffel Bar er der altid fest! Og det kan mærkes! Baren bærer præg af den autentiske Christianshavnske stemning som er svær at finde, efter bydelen er blevet 'hip'. Eiffel Bar er for folk der ønsker en oplevelse! Eiffel Bar er en tidsmaskine! Eiffel Bar er af gamle principper krydret med nymodens tænkning. Eiffel Bar bliver aldrig 'mainstream', for Eiffel Bar er, hvad det altid har været! Hér har kunden ikke altid ret. Hér hersker respekt overfor personalet, for hér er du gæst og hér slipper du ikke afsted med hvad som helst. Nogle mennesker har svært ved dette og det er beklageligt for nej, der er ikke plads til fintfølende sjæle her - du får den ærligt og kontant, hvis du har nykker og dét er netop en del af charmen! Det er gamle dage! Heldigvis påvirker det kun klientelet på den positive måde. Her er der altid tid til en sludder for en sladder. Kromutter Nina er indbegrebet af Eiffel Bar! Nina bringer sjæl og autenstitet til stedet! Jeg har absolut kun gode ting at sige om dette vidunderlige sted! Det er og vil altid være, mit foretrukne sted at nyde en kølig i baren. Hér må du være! Og den er sgu god nok og nogle gange burde man stoppe op når man føler, man er totalt uretfærdigt behandlet og tænke: 'hvor fuld var jeg egentlig, da jeg kom med denne anklage?' Eiffel Bar igår - Eiffel Bar idag - Eiffel Bar imorgen !

 

Eiffel Bar er en perle blandt hovedstadens udskænkningssteder

Rejs væk på ferie - og bliv samtidig i København på Christianshavn. Eiffel Bar inklusiv belysningen i lokalerne er indrettet i bedste franske stil. Oven på spejlene langs hele den ene langside har en fransk kunstmaler efter sigende i tidernes morgen betalt sin ellers ubetaleligt store klods-barregning tilbage ved at krydre med franske silhuet-motiver lige fra Tour Eiffel til Moulin Rouge.

Så kan man som gæst vælge at sidde nede ved bordene under tricolorerne nedsænket vandret fra loftet og hygge sig med sine venner eller tage plads i den rummelige bar nær den næste drink eller øl. Denne signatur frekventerer desværre stedet alt for sjældent, for mine hidtidige besøg kan tælles på blot én hånd.

Jeg er dog altid blevet rigtigt godt modtaget: om aftenen altid af en høøøøj bartender eller en lille rødhåret kvinde og om dagen altid af en smilende, glad pige eller en meget rund og humoristisk mand. Hele denne flok af værter er ganske almindelige og forskellige mennesker med helt egne meninger og holdninger. De bærer alle præg af at være dybt professionelle og véd oftest instinktivt hvad det er for en øl eller drink, gæsterne efterspørger.

Og netop dét forhold er for mig én af de mange særlige attraktioner ved Eiffel.

Jeg forstår, at når man som gæst har fået for meget og sidder og skændes højlydt ud i luften med sig selv eller falder i søvn, så får man ikke mere serveret. Det samme gælder vist også, når man truer nogle af de andre gæster. Hånden på hjertet, kære læsere: Ville I acceptere sådan en opførsel, i fald I var inddraget?

Øl findes i et rigtigt pænt udvalg lige fra standard pilsner til Eiffel Bars helt egen Eiffel-bajer fra Hancock. Af sprut er der flere af de gængse shots-typer og adskillige slags spiritus samt rød- og hvidvin. Priserne er klart i den forbrugs-tilskyndende ende. Eiffel Bar er åben hver nat hele ugen til kl. 03.

Så hvis I alligevel skal ud at rejse, men også at I ligesom jeg ikke gider turen til lufthavnen, har jeg hér et tip til jer: Rejs væk på ferie - til Eiffel Bar i København på Christianshavn.

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Bliv opdateret på byens koncerter, cocktailbarer, klubber og alt der rører sig i nattelivet hver uge.

email:

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester