Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 05/02/13

Dyb Torsdag er Københavns nye torsdagsklub

  • PR, AOK Foto: Ikke oplystPR, AOK Foto:
Fordybelse er nøgleordet og fuldstændig afgørende for konceptet bag Københavns nye torsdagsklub, Dyb Torsdag. Nyt tema hver uge. Torsdag efter torsdag. Sådan er det hver gang.

Støberiets Café ved Blågården på Nørrebro har lagt i kakkelovnen til en helt ny torsdagsklub, der ikke nøjes med at ridse lidt i overfladen. Her dyrkes fordybelsen mere end så meget andet. Stemningen overlades til det stille tempo i musik og billeder.

»Vi dykker ned i en bestemt genre, et fænomen, en kunstner eller en subkultur, som kan bære en hel aften i lyd og billeder,« siger Mia Keinicke fra Støberiet om konceptet bag den nye torsdagsklub.

Når arrangørerne slår revner i præmiere-isen torsdag 7. februar begraver de sig selv og besøgende i det, mange bedst kender som Manchester-bølgen. Aftenen tager sit afsæt 37 år tidligere. Den gang Sex Pistols leverede sin 40-gæster store, men stadig legendariske koncert i Manchester i 1976. I fire timer kombineres Joy Division-forsanger Ian Curtis på film med en musikalsk fortælling fra DJ-GUL. Aftenen byder desuden på toner fra navne som Happy Mondays, Buzzcocks og Duretti Column.

De kommende måneder byder blandt andet på Grace Jones Tribute ved DJ Kenneth Cockwhore, Riot Grrrl-aften bestyret af DJ-duoen Slutty Vaginas, krautrock med live navne og meget andet. 

Hvad: Dyb Torsdag, Københavns nye Torsdagsklub
Hvor:
Støberiets Café Blgårds plads 3, Nørrebro
Hvornår:
Hver torsdag kl. 19.00 - 23.00
Hvordan:
Gratis entre