Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 14/05/14

Dupong

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  12  
Baren på Nørrebro har sat bordtennisbordet i centrum. På den måde møder man nemlig folk.

"Vi ville gerne ruske lidt op i den københavnske nattelivsscene, hvor mange er reserverede og holder sig i de grupper, de kommer i. Bordtennis (og navnlig rundt om bordet) er en genial ice-breaker, hvor man nærmest tvinges til at få en sludder med de andre spillere."

Sådan lyder det fra folkene bag Dupong, som har sat bordtennisbordet i centrum og byder indenfor med muntre ord og åbne arme:

"Kom bare indenfor!" og Her er LOL at være. Vi har bajere, borde og bat" står der for eksempel på de store ruder, og ideen er, at stemningen skal være så rar og venlig som overhovedet muligt.

Og at man, gerne via en hurtig omgang rundt-om-bordet, møder nye mennesker på kryds og tværs. For det er jo det, der er årsagen til, at man går ud, i stedet for at blive hjemme, som initiativtagerne påpeger.

Baren er tænkt som en opvarmningsbar med et enkelt barudvalg: de traditionelle flaskeøl samt shots i engangskopper til meget rimelige priser.

I stuen finder man baren og bordtennisbordet samt en tribune, hvor man kan drikke sine flaskeøl med udsigt til de spillende. I kælderen er der bordfodboldbord.

Dupong åbnede i 2012.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.