Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 14/05/14

Dupong

Dupong

Griffenfeldsgade 52
2200 København N

Åbningstider

Torsdag: kl. 20-02
Fre-lørdag: kl. 20-03
 

 

 

 

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  12  
Baren på Nørrebro har sat bordtennisbordet i centrum. På den måde møder man nemlig folk.

"Vi ville gerne ruske lidt op i den københavnske nattelivsscene, hvor mange er reserverede og holder sig i de grupper, de kommer i. Bordtennis (og navnlig rundt om bordet) er en genial ice-breaker, hvor man nærmest tvinges til at få en sludder med de andre spillere."

Sådan lyder det fra folkene bag Dupong, som har sat bordtennisbordet i centrum og byder indenfor med muntre ord og åbne arme:

"Kom bare indenfor!" og Her er LOL at være. Vi har bajere, borde og bat" står der for eksempel på de store ruder, og ideen er, at stemningen skal være så rar og venlig som overhovedet muligt.

Og at man, gerne via en hurtig omgang rundt-om-bordet, møder nye mennesker på kryds og tværs. For det er jo det, der er årsagen til, at man går ud, i stedet for at blive hjemme, som initiativtagerne påpeger.

Baren er tænkt som en opvarmningsbar med et enkelt barudvalg: de traditionelle flaskeøl samt shots i engangskopper til meget rimelige priser.

I stuen finder man baren og bordtennisbordet samt en tribune, hvor man kan drikke sine flaskeøl med udsigt til de spillende. I kælderen er der beer pong og bordfodboldbord.

Dupong åbnede i 2012.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Spar 20% hos vinderen af Byens Bedste billige spisested 'Mon Amour' med AOK kupon

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

KOM ALDRIG HER. Ingen stjerner. Do Not Come Here.

Hvis du er til arrogante umodne bartendere og klientel så er det her stedet. Man kan ikke engang bede om at få is i sin drink uden at det modtages som en personlig kritik og man skal ud i en længere diskussion med den såkaldte bartender. Jeg har boet i København hele mit liv, men har aldrig været udsat for noget lignende - Det værste sted du kan tilbringe din tid er her. Dårlig service og umodne uforstående unge meningmands mennesker. Stedet skriger af nedtur og man kan allerede mærke den meget kedelig stemning når man kommer og bliver modtaget på den mest rigide måde.

Jeg ser mig nødsaget til at foreslå Barcelona, som ligger i nærheden på fælledvej hvis du vil have en hyggelig aften med god service og blive taget imod af et rart personale :)
http://restaurantbarcelona.dk

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Bliv opdateret på byens koncerter, cocktailbarer, klubber og alt der rører sig i nattelivet hver uge.

email:

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester