Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 21/09/12

Drinks midt på ugen

  • Foto: DIBYANGSHU SARKAR Foto: DIBYANGSHU SARKAR
På en råkold onsdag aften for snart fire år siden, mødtes fire venner i København. De havde alle det til fælles, at de syntes, onsdag var en frygteligt kedelig ugedag. Men i dag synes vennerne, at onsdag er ugens bedste dag.

...

"Vi syntes, det var en god idé at gøre onsdagen til vores gå-ud-aften," siger Anders Gasbjerg.

Han er en af de fire venner, som fik "onsdag" til at rime på MidWeek Drinks (MWD). I dag er tre ud af fire venner stadig med på drinkvognen.

"Det handler først og fremmest om at komme ud og mødes og at se nogle, man måske ikke har set i lang tid," siger Anders Gasbjerg.

MidWeek Drinks er ikke en lukket fest, alle har mulighed for at møde op og skylle den første halvdel af arbejds- eller skoleugen ned med drinks. Og konceptet er ikke kun en ugentlig gevinst for medlemmerne af Midweek Drinks.

"København har så mange fine steder at byde på, og vi som mennesker er vanedyr," fortæller Anders Gasbjerg. "Vi laver det her for at møde nye mennesker og fordi, det kan lade sig gøre. Mange af de steder, vi besøger, synes også, det er fedt at få gang i en onsdagsomsætning."

Anders Gasbjerg understreger, at der dog ikke er nogen, der formelt præsenterer de forskellige gæster for hinanden. Hvis man som deltager har lyst til at socialisere med de andre gæster, må man selv tage initiativ.

"Vi har ikke altid tjek på, hvem og hvor mange der dukker op, men det viser aftenen som tiden skrider frem," siger Anders Gasbjerg. "Man gør derfor god entré ved selv at komme med hatten i hånden, præsentere sig for dem, man står i nærheden af, og på os for på den måde at blive introduceret til vores småalkoholiske men afslappede drinksfællesskab. Man kan ikke forvente at vi hele tiden går rundt og øjner de nyeste ankomne – man må gerne selv gøre en indsats."

Vi går mørkere tider i møde, og onsdagene skal igen pyntes med drinks. Følg med her og se, hvor der er MidWeek Drinks næste gang.