Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 19/12/12

Do Not Disturb

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  12  
Det kan være yderst praktisk at kunne overnatte samme sted, som champagnen bliver hældt indenbords, og det kan igen i år gøres med stil på Hotel Skt. Petri i indre by.

...
Det kan være yderst praktisk at kunne overnatte samme sted, som champagnen bliver hældt indenbords, og det kan igen i år gøres med stil på Hotel Skt. Petri i indre by, hvor Cph Finest har slået sig sammen Scoop Models, Shoeshibar og POPCph samt (ikke mindst) natklubben Simons, der rykker hele deres festivitas ind i lobbyen.

Man kan starte med en femretters middag med vinmenu kl. 18 (http://www.cphfinest.dk/info.php, kontakt dinner@cphfinest.com for reservation) eller hoppe direkte til festen med start kl. 22.30.

Jean von Baden, TooManyLeftHands, Lou Van, Sami Kid og Lilja er blandt navnene bag dj-pulten, og der festes i både restauranten og lobbyen – samt med stor sandsynlighed på de mange værelser, der allerede er booket af efterfestsultne gæster, som ikke gider det der med at skulle finde en taxi hjem i de tidlige morgentimer.

Hvad: Do Not Disturb
Hvor: Hotel Skt. Petri
Hvornår: Lørdag 31. december fra kl. 18 eller 22.30
Hvordan: Billetter og info på http://www.cphfinest.dk/info.php. 250 kr. for festen, 1495 kr. for femrettersmenuen plus fest, 1995 kr. for hele rockstjernepakken med det hele plus eget hotelrum.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register
Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester