Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 19/12/12

Do Not Disturb

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  12  
Det kan være yderst praktisk at kunne overnatte samme sted, som champagnen bliver hældt indenbords, og det kan igen i år gøres med stil på Hotel Skt. Petri i indre by.

...
Det kan være yderst praktisk at kunne overnatte samme sted, som champagnen bliver hældt indenbords, og det kan igen i år gøres med stil på Hotel Skt. Petri i indre by, hvor Cph Finest har slået sig sammen Scoop Models, Shoeshibar og POPCph samt (ikke mindst) natklubben Simons, der rykker hele deres festivitas ind i lobbyen.

Man kan starte med en femretters middag med vinmenu kl. 18 (http://www.cphfinest.dk/info.php, kontakt dinner@cphfinest.com for reservation) eller hoppe direkte til festen med start kl. 22.30.

Jean von Baden, TooManyLeftHands, Lou Van, Sami Kid og Lilja er blandt navnene bag dj-pulten, og der festes i både restauranten og lobbyen – samt med stor sandsynlighed på de mange værelser, der allerede er booket af efterfestsultne gæster, som ikke gider det der med at skulle finde en taxi hjem i de tidlige morgentimer.

Hvad: Do Not Disturb
Hvor: Hotel Skt. Petri
Hvornår: Lørdag 31. december fra kl. 18 eller 22.30
Hvordan: Billetter og info på http://www.cphfinest.dk/info.php. 250 kr. for festen, 1495 kr. for femrettersmenuen plus fest, 1995 kr. for hele rockstjernepakken med det hele plus eget hotelrum.

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register