Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 21/02/13

Distortion skrotter fest i indre by

  • Foto: Marie Hald Foto: Marie Hald
... Men inviterer festglade deltagere i bølgen blå, når de lancerer ny havnefest på Refshaleøen ved Christianshavn. Nu skal alt det gode fra studiestræde og indre by flyttes ud til vandet.

Havde du set frem til vilde fester, nattelarm og fyldte gader i indre by til dette års Distortion, kan du godt lægge drømmene i graven. Der bliver ingen fest i indre by, når Danmarks største gadefestival slår sig løs 29. maj - 3. juni. Intet tyder endnu på, at det er et endegyldigt farvel til indre by, men derimod et forsøg på at skubbe Distortion i en mere ny og anden retning.

Hiver kanin op af hatten

Festen i indre by kan være svær at erstatte, og derfor forsøger man i stedet at flytte alt det gode fra indre by ud til vandet.

»I år byder vi stolt velkommen til en gratis havnefest, når vi siger et midlertidigt farvel til gadefesten i Indre by. Når det er sagt, ville Distortion gerne Indre by, men i år ville festivalen også noget andet.  Havnefesten laves derfor i samarbejde med en del street hosts fra Studiestræde og ambitionen er at rykke det gode fra Studiestræde ud til vandet,« skriver pressechef Christian Langballe i en pressemeddelelse.

Havnefesten kommer til at foregå på Refshaleøen ved Christianshavn, og alle der deltager kan vide sig sikker på, at det ikke kommer til at gå stille for sig. Havnefesten på Refhaleøen er nemlig planlagt til fredag aften og Final Party Lørdag.

Go stil med gadearmbånd

Også i 2013 er alle gadefester gratis. Men ifølge arrangørerne har det kun været muligt på grund af Gadearmbåndssalget i 2012.

»Salg af Gadearmbånd er både i 2013 og fremadrettet et stort fokus omkring afviklingen af Distortion. Gadearmbåndet gør det muligt for publikum at vise god stil og helt frivilligt bidrage til afviklingen og den fremtidige eksistens af gratis gadefester. Salget af Gadearmbånd går direkte til finansiering af gadefester og hvert Gadearmbånd bliver således beviset på ejerens bidrag til bevarelse af disse,« skriver pressechef Christian Langballe i en pressemeddelelse.

Hvis du allerede nu vil planlægge dine Distortiondage kan du se program og priser herunder.

Program for Distortion 2013

Onsdag 29. maj 2013:

Gratis gadefest på Nørrebro nattefester på Nørrebro og i City.

Torsdag 30. maj 2013:

Gratis gadefest på Vesterbro nattefester på Vesterbro og i City.

Fredag 31. maj 2013:

Gratis havnefest på Refshaleøen nattefester på Refshaleøen og i City.

Lørdag 1. juni 2013:

Final Party på Refshaleøen - starter i eftermiddagssolen allerede klokken 16:00.

Søndag 2. juni 2013:

Gratis chill i City.

Priser

Turpas: Med et Turpas er der adgang til alle aften- og nattefester under Distortion. Et turpas koster 450 kr (mod 600 kr) i 2012 - og i en begrænset periode startende 21. februar 2013 sælger vi et begrænset antal Turpas til 400 kr.

Gadearmånd: Gadearmbånd koster 100 kr (som i 2012). For købere vil det være muligt at få tilsendt Gadearmbåndet op til festivalen. Armbåndene er under produktion og de første forventer vi bliver sendt ud slut marts.