Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 24/01/13

Disco Bingo

  • Bax Lindhardt Foto: Ikke oplyst

    Bax Lindhardt

Find en fin ting derhjemme, du ikke rigtigt bruger mere. Tag den med til fællespuljen. Og spil så bingo om alle herlighederne. Så bliver genbrug ikke mere sjovt og funky.

Du har noget, du ikke bruger, men som andre måske vil blive vildt glade for. Ja, det er jo ligesom konceptet bag genbrug. Send det gode stuff videre, lad det få nyt liv i den store cirkulation.

Men det der med genbrug kan gøres endnu festligere. Find dine ubrugte skatte, tag dem med til fællespuljen, og spil bingo om alle herlighederne!

Den første Disco Bingo nogensinde finder sted lørdag eftermiddag, hvor pladebutikken Æter lægger lokaler til i Jægersborggade.

Konceptet er, at du afleverer noget i pladebutikken, som du egentlig er glad for, men som du ikke bruger mere af en eller anden grund. Det kan være en god dvd, du har set alt for mange gange. En kjole, du alligevel ikke selv kan lukke i ryggen. Et par øreringe, du aldrig bruger. Eller en flot bold eller fine gamle jeans eller noget med Spice Girls!

Alle de medbragte ting og sager pakkes pænt ind af arrangørerne (aflever inden den 26. januar), og så spilles der bingo om sagerne.

Så bliver genbrug ikke meget mere sjovt og funky.

Og billigt er det også: Medbring dine egne drikkevarer og noget mad, hvis du er sulten. In Curti spiller live, og der bliver også vendt vinyler.

Der er Disco Bingo fra 16 til 20, og derefter er der afterparty på Musiksmag (Jægersborggade 43).

Hvad: Disco Bingo
Hvor: Æter Recordstore and Vintage Clothes, Jægersborggade 50, 2200 Kbh. N
Hvornår: Lørdag 26. januar kl. 16 til 20, derefter fest.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register