Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 15/10/07

Den Gamle Have

I smukke naturomgivelser med udsigt til Mølleåen og Frederiksdal Slot ligger traktørstedet Den Gamle Have. Her kan den medbragte picnic-kurv nydes, og fra kiosken sælges der is, slik, pølser, toasts og diverse kolde og varme drikkevarer.
I smukke naturomgivelser med udsigt til Mølleåen og Frederiksdal Slot ligger traktørstedet Den Gamle Have. Udsigten er smuk fra Den Gamle Haves beliggenhed på bakketoppen af Frederiksdal ådalen. Fra P-pladsen er der udsigt til Exmoor Sportsrideskoles folde med græssende heste og ponyer.

Omgivet af grønne træer og planter kan den medbragte picnic-kurv nydes. Skulle tørvejret svigte, kan der søges læ i to små drivhuse ved de opstillede havemøbler, eller i det store drivhus, hvor kommunen opmagasinerer sine grønne planter. Fra kiosken sælges der is, slik, pølser, toasts og diverse kolde og varme drikkevarer.

Den Gamle Have er til at finde for stedkendere, men har du aldrig været der før, skal du være opmærksom på skiltningen i ådalen ved Hotel Frederiksdal og Frederiksdal kanoudlejning.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.