Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 04/10/12

De 5 gode ølbarer

  • Brew Foto: Claus Bjoern LarsenBrew Foto: Claus Bjoern Larsen
Indian Pale Ales, belgisk trappistøl, Cascade-humle og store, svale, weissbier fra fad. Vi ææælsker godt øl. Her er fem af byens bedste ølbarer.

Mikkeller Bar

Viktoriagade 8
1655 København V

Ølbar Mikkeller på Vesterbro

Foto: Mikkeler.dk

Verdens bedste ølbar. Det var Mikkel Borg Bjergsø alias ølbryggeren Mikkellers ambition, da han sidst i april 2010 rykkede ind i den hyggelige, høje kælder i Viktoriagade. Og der er efterhånden ikke langt til mål. For både udenlandsk og dansk presse, ølentusiaster og anmeldere lovpriser den danske ølbrygger, der i dag eksporterer sine øl til mere end 40 lande og er fast leverandør til nogle af de bedste gourmetrestauranter i Danmark.

Charlie's Bar

Pilestræde 33
1112 København K

Charlie's bar i Pilestræde

charlies bar ian russel Foto: Mogens Ladegaard </br> Ian Russel

Mange stamgæster og gale bartendere med forstand på varerne gør Charlies til mange øldrikkeres favoritparadis i Pilestræde, hvor du kan drive ind efter fyraften og få enkelt eller to eller tre, mens verden bliver et smukkere sted at være.
Læs redaktionens omtale og se læsernes anmeldelser

Lord Nelson

Hyskenstræde 9, kld.
1207 København K

Lord Nelson i Hyskenstræde

Lord Nelson Foto: Else Bjørn

I en undseelig kælderbar i Hyskenstræde modtager en smilende englænder sine gæster og skænker med kærlighed øl fra danske mikrobryggerier fra 14 fadølshaner. Richard Derby byder også på hjemmebrygget cider og giver gerne en smagsprøve, hvis du er i tvivl om, hvad du skal have.

Nørrebro Bryghus

Ryesgade 3
2200 København N

Nørrebro Bryghus i Ryesgade

Foto: PR

I den klassicistiske, gamle fabriksbygning i Ryesgade mødes både direktører og socialpædagoger for at spise nordisk inspireret, moderne mad, der klæder det prægtige, hjemmelavede øl, brygget i ståltanke, som du har udsigt til fra både restauranten og kælderbaren.
Læs redaktionens omtale og se læsernes anmeldelser

Ørsted Ølbar

Nørre Farimagsgade 13
1364 København K

Ørsted ølbar og cafe

Foto: Ikke oplyst

I den stille ende af Nørre Farimagsgade ligger stedet, som har taget navn efter parken overfor. Her er fodbold på flimmeren, godt øl på fad og flaske, bordfodbold og pool. Ørsted er kort sagt en rigtig mandfolkebar.

Læs redaktionens omtale og se læsernes anmeldelser

 

Det mener brugerne..

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register