Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 11/07/17

Dandy

  • Facaden på det nye Dandy. Foto: PR

    Facaden på det nye Dandy.

    Foto: PR
Natklub i Indre By.

Jeremy Salomons navn rimer på fest.

Igennem årtier har han hørt til inderkredsen af det festende København, blandt andet var han inde over NASA og Sunday Club, og hans firma har afholdt hundredevis af store events - Gumball3000-festerne for at nævne et af de kendte.

Læs også: Så åbner Københavns eneste ice-bar

Nu er han teamet op med Christian Capello Sørensen og Kim Thurmann, og de tre åbnede torsdag 25. maj 2017 et nyt sted på Dronningens Tværgade 9 - i de lokaler, der tidligere husede cocktailbaren Fidels, men nu er facaden malet helt op i mintgrøn.

Navnet er Dandy, og det nye sted er et sammensurium af cocktailbar, natklub og lounge, hvor man både kan komme inden middag, efter middag eller når man bare har lyst til lidt farver i hverdagen.

Læs også: Cocktailbar åbner nyt sted med designbutik og bar i et

Indretningsmæssigt er der lagt vægt på farver, velour, dyremotiver i pastel, blomster og glæde - blandt andet en mandrilabe.

Læs også: Vesterbro får ny cocktailbar med danske og økologiske råvarer

Hvad: Dandy
Hvor: Dronningens Tværgade 9, Indre By
Hvornår: Åbner torsdag d. 25. maj 2017

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.