Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 02/09/14

Dahl&Dahl

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR, Dahl&Dahls Facebook-side Foto: PR, Dahl&Dahls Facebook-side
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
Festlig bornholmsk oase med lokkende priser på Dronningens Tværgade.

Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at elske cocktails, hvis man kun frekventerer de cocktailbarer, hvor bartenderne har vundet adskillige internationale konkurrencer og kan fortælle hyperinteressante historier om hvert friskpresset mynteblad, men hvor prisniveauet så også ligger på 100 kr. og opefter per glas.

Her kan cocktailbaren Dahl&Dahl hjælpe: Under happy hour (inden kl. 22) kan man få to cocktails til den komplet rørende pris af 75 kr. Til den pris plejer man at skulle finde sig i kværnende Gothersgade-pop og teenage-masen i baren, men det er slet ikke tilfældet her.

Klientellet er derimod hovedsageligt CBS-og-lignende-studerende, som bliver tiltrukket af de rå fritskrabede mursten i trendy lokaler i den høje kælder et ejendomsmægler-stenkast fra Kongens Nytorv og Kongens Have.

Dahl&Dahl er et populært sted at starte festlige dage, både på grund af priserne, men også indretningen og stemningen hiver godtfolk til.

Tvillinger bar baren
Det er det bornholmske tvillingepar, Mick og Katja Dahl, der står bag Dahl&Dahl og de har også haft lidt tryllesaft med fra barndomsøen: Man SKAL næsten prøve en honningsyp (eller en hønnusyp, som det hedder på rigtigt gammelt bornholmsk) – en hjemmelavet bornholmsk honningsnaps til 25 kr. per shot.

Den smager relativt sødt og uskadeligt, men historierne fra kælderen fortæller, at den slår hårdere end bornholmsk granit. Ejerne behandler stedet som en udvidet stue, og man falder hurtigt i snak med dem, specielt hvis de beslutter, at bordet lige skal prøvesmage noget nyt.

Ud over et tiltalende cocktailkort med priser fra 75 kr. er her også lidt godt til maven i form af en tapas-servering. Den består af bornholmske pølser, ost, marmelader og andre gode sager fra solskinsøen, og bliver serveret på en håndlavet egetræsplanke lavet af ejeren selv. Onsdag og tordag er der halv pris, hvis man har gyldigt studiekort, og man skal således blot slippe 85 kroner for hele herligheden.

Mursten og mørke møbler
Når du kommer de få trin ned af trappen ligger hjertet, baren, til venstre. Til højre er der et tilstødende lokale med højborde og udsigt til gaden. Længst inde i lokalet er der en bar til, flere borde samt loungeområde med sofaer i mørke farver.

Læg forøvrigt mærke til de charmerende 'gåder', der hænger på væggene. Det er nemlig kendte ordsprog eller vendinger, der er tegnet helt bogstaveligt, og en rigtig god ice-breaker, hvis man sammen prøver at regne idéen ud.

Dahl&Dahl slog dørene op 7. december 2012.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.