Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 15/10/07

Culture Box

  • culture box bar Foto: Daniel Kaarillculture box bar Foto: Daniel Kaarill
Culture Box åbnede i januar 2005 som den første af sin slags i København: en natklub 100 procent dedikeret til elektronisk musik.

...
I starten af 2005 fik København endelig en natklub, der udelukkende fokuserede på elektronisk musik, og som ovenikøbet lå centralt placeret i indre by og var ejet og drevet af to unge musikentusiaster med fingrene godt nede i miljøet. Og Culture Box er da også blevet flagskibet i det elektroniske landskab med en skarp og ikke-kommerciel musikprofil, en fast skare af dedikerede stamgæster og en enorm betydning for det københavnske musikmiljø.

Natklubben er fast mødested og legeplads for hovedstadens anseelige talentmasse af dj's, producere og danselystne musikelskere og har i den grad placeret København på det internationale clubbing-kort ved at hive en imponerende række af store, internationale dj-navne til byen i en vedvarende strøm. Blandt de mange celebre gæster bag pladespillerne i mainroom kan nævnes Derrick May, Richie Hawtin, Cristian Vogel, Der Dritte Raum, Carl Craig og Juan Atkins.

Indretning
Klubben er holdt i en upoleret og mørk berlinerstil. Ovenpå finder man mainroom - Black Box - og en stor bar med loungeområde. Nedenunder finder man Red Box - også med bar og et lidt mindre dansegulv og flere siddepladser.
I nabolokalerne til klubben ligger White Box - klubbens cocktailbar.

Musikprofil
Techno, house, electro, electronica, drum'n'bass og dubstep.

Culture Box får fra 2009 status som regionalt spillested, hvilket betyder 700.000 årlige støttekroner.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.