Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 24/03/10

Converting Digitarians

  • Foto: PR Foto: PR
Hvis Danish DeeJay Awards er alt alt alt for mainstream til dig, så er der et andet festtilbud påskedag: ond dark-psytrance-fest i Sydvest.
Søndag aften er der Danish DeeJay Awards i Valbyhallen, men hvis man synes, den slags prisuddelinger er alt, alt for mainstream, og man gerne vil udforske nogle lidt mere obskure genrer, der end ikke kommer i nærheden af scenen i Valbyhallen søndag aften, så er der et helt andet festtilbud i Sydvest - med fokus på dark psy-trance.

Hvad i alverden er »dark psy-trance«, spørger du?

Det er lyden af maskiners sorte indre og organisk mudder på en og samme tid. Det lyder som gurglende skovbund, som molekyler, der skændes, som indersiden af knudret bark eller som tordenvejr spillet baglæns.

Det går stærkt (fra 145 til 180 BPM), og det er dystert som bare pokker. Nogle vil kalde det en udfordrende musikgenre, andre vil kalde den småskræmmende.

Den opmærksomme københavnske festgænger vil måske også erindre det lille rum, der var fyldt med fluorescerende tingeltangel, ovre i hjørnet til Distortions lukkefest i sommers. Og vil måske også huske musikken, der boblede én i møde derindefra. Dét var dark-psy.

Lyder det tillokkende? Så er det bare afsted.

Annoying Ninjas (fantastisk navn!) spiller live (og her loves "halvanden times godter fra Zoolog og Oginoks vredne verdener"). Aftenens øvrige dj's er System Overload, Zoolog, Frikalaika og Vonoom.

Der er naturligvis chilloutområde med chai, kage og frisk frugt - plus særligt billig bar fra kl. 22 til 24.

Hvornår: 4. april kl. 22 til 07
Hvor: Karens Minde Hus, Wagnersvej 19, 2450 KBH SV (tæt på Mozarts Plads)
Hvor meget: 120 kr.