Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 14/11/12

COMA goes China

  • Foto: Dennis Lehmann Foto: Dennis Lehmann
Frem til den 17. november kl. 18 er det hemmeligt, hvor der denne gang afholdes Comafest, men der er plads til 1000 gæster.

...

For nogen vil det sikkert komme som en overraskelse, men det er sikkert og vist: Der findes ingen fester i København, hvor aldersfordelingen er så bred som til Comafesterne.

Da der blev holdt Comafest på Nationalmuseet i maj 2011, var den ældste gæst 65 år, aftenens vært Kenneth Bager var selv 49 på det tidspunkt, og den yngste optrædende musiker var 19.

En del af de faste Comagæster går ikke synderligt ofte i byen men var med til de oprindelige Comafester i 80erne og er henrykte for at genopleve morskaben fra den gang, så her kan en nogen-og-40-årig altså med ro i sindet iklæde sig et pink gorillakostume og være helt sikker på, at der står en, der er endnu ældre og endnu mere skørt udklædt ved siden af på dansegulvet.

Hvor festen afholdes, afsløres først på dagen kl. 18 – men det er et sted, som har plads til 1000 gæster, og som Comafolkene har haft øverst på ønskelisten siden den første reunionfest i 2004. Blandt aftenens dj’s er dj Alfredo fra Ibiza, Martin Kongstad aka dj Kugleøje og Kenneth Bager himself.

Hvad: COMA goes China
Hvor: Location offentliggøres lørdag kl. 18 på www.comaclub.dk
Hvornår: Lørdag 17. nov. 2012 kl. 22
Hvordan: 300 kr. på billetto.dk

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register