Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 31/10/12

Coma Club - The Smiley Party

Tidspunkt

Lørdag 17. nov. 2012, kl 22:00
Søndag 18. nov. 2012, kl 00:00

København K

Oplyses ved tilmelding 1
1165 København K
 

 

  • Foto: Dennis Lehmann Foto: Dennis Lehmann
  • Foto: Dennis Lehmann Foto: Dennis Lehmann
  12  
Efter en stribe bådfester gennem sommeren og efteråret er Coma tilbage på landjorden med en ny fest for 1000 gæster.

...
Efter en stribe bådfester gennem sommeren og efteråret er Coma tilbage på landjorden med en ny fest 17. november.

Location er hemmelig indtil på selve dagen, hvor den offentliggøres kl. 18. Det eneste, der indtil videre er offentligt, er, at der er plads til mere end 1000 gæster.

Arrangørerne lover som altid "sindssyge påfund og skøre gimmicks" samt en masse dj's og live-performances. Og den pailletbesatte kæmpehest vil sikkert atter svæve over dansegulvet...

Der er, som altid, absolut ingen adgang, hvis ikke man er behørigt udklædt (gerne vanvittigt) - uanset om man har købt billet eller ej.

Her fester de voksne!
Hvis man ikke selv har været til en Comafest, vil det sandsynligvis komme som en overraskelse, men det er sikkert og vist: Der findes ingen fester i København, hvor aldersfordelingen er så bred som til Comafesterne. Da der blev holdt Comafest på Nationalmuseet i maj 2011, var den ældste billetkøber 65 år, aftenens vært Kenneth Bager var selv 50, og den yngste optrædende musiker var 18.

En af årsagerne til det modne aldersgennemsnit er, at en del af gæsterne var med til Comafesterne i 80erne og nu tager med for at genopleve morskaben fra den gang, så her kan en nogen-og-40-årig altså med ro i sindet iklæde sig sit pink gorillakostume og være helt sikker på, at der står en, der er endnu ældre og endnu mere skørt udklædt ved siden af på dansegulvet.

Festens location har ligget øverst  på Comafolkenes ønskeliste siden den første reunionfest i 2004, og aftenens tema er Kina med kinagrill, kungfu, shaolinmunke, rislamper og kinakål.

Hovednavnet er dj Alfredo, der var resident-dj på Ibizaklubben Amnesia allerede tilbage i 80erne og beskrives af Kenneth Bager som ”en af de ti vigtigste dj’s i musikhistorien”.

"Jeg har hørt over 50 dj's, store som små navne, spille på Ibiza denne sommer, og ingen - INGEN kunne sætte ild i danse gulvet som ALFREDO", lyder det fra ham.

Blandt aftenens øvrige dj’s er forfatteren Martin Kongstad aka dj Kugleøje, Pelle fra P6 og P3, Dubai Daylight-dj’s, Saudis in Audis (Waqar og Sven Houlberg), Sukkerlyn (live) og Kenneth Bager himself.

Hvad: Coma Club - The Smiley Party
Hvor: Hemmelig location (offentliggøres på dagen på www.comaclub.dk)
Hvornår: Lørdag 17. november kl. 22 til 05.
Hvordan: 300 kr. på www.billetto.dk/thesmileyparty

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register