Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 29/12/10

Cafe Ludwigsen

Cafe Ludwigsen

Sundevedsgade 2
1751 København V

Åbningstider

Man-ons 12.00-02.00 <br /><br />
Tor 12.00-05.00<br /><br />
Fre-lør 12.00-06.00<br /><br />
Søn 15.00-02.00<br /><br />

Kontakt

33 23 77 20
 

 

 

 

Et af byens mest attraktive poolsteder, hvor du også kan få dig en svingom til jukeboksens toner, der både har gamle kendinge og ny populærmusik. Faktisk har ikke så få kærestepar mødt hinanden netop her. Stedet er mere bar end cafe.

Dukker man op godt ud på natten på Ludwigsen, vil man befinde sig i den mest svedige stemning. Mange kommer for at være der hele natten, og mange svinger forbi på vej hjem til en sidste enkelt og en svingom. Uanset hvad er der scor i luften, og faktisk har ikke så få københavnske kærestepar mødt hinanden netop her på hjørnet af Sundevedsgade og Vesterbrogade.

Man har længe været i gang med en ombygning af lokalerne. Planen var oprindeligt, at der skulle laves et dansegulv, så man kunne få plads til både dj's samt de danselystne. Resultatet er ikke blevet et decideret dansegulv, men blot lidt ekstra gulvplads. Indtil videre har publikum nu også klaret det meget godt ved at danse impulsivt til tonerne fra jukeboxen, der både har gamle kendinge og ny populærmusik på repertoiret. Samtidig har man fået indrettet en lille lounge, hvor folk kan sidde og hygge sig med deres drinks.

At cafe indgår i navnet er måske lidt malplaceret, eftersom stedet ikke har noget køkken, men en kop kaffe kan man altid få serveret, og som bestyreren siger, så er der mange gode spisesteder på Vesterbro, så hvorfor dog ikke koncentrere sig om noget andet? Det gør Ludwigsen, også kaldet Luderen, så med sine tre poolborde. Om der også scores hen over dem vides ikke, men det er et af byens mest attraktive poolsteder.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.