Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 15/10/07

Cafe Louise

Cafeen åbner midt om natten og lukker ud på morgenen. På almindelige ugedage møder man nattens stille stamgæster, men i weekenden er her masser af højtråbende gæster og vildfarne dartpile i luften.
En af den nørrebroske morgenrutes helt store klassikere er Cafe Louise, der åbner midt om natten og lukker ud på morgenen. Her mødes alle os, der "liige ska' ha' een til", før vi går hjem.

For at blive lukket ind på Louise skal man ringe på døren først. I weekenden vurderer en hærdebred dørmand, om man er sober nok til at blive lukket ind. På hverdage kan den enlige bartender se dig stå ude på gaden ved hjælp af et videokamera. Hvis ikke du slingrer alt for meget, bliver du lukket ind med en trykknap fra baren. Men bare rolig: Hverken i weekenden eller til daglig er kravene til ædruelighed umenneskeligt strenge. Ellers ville der nok ikke være mange kunder i butikken.

På almindelige ugedage møder man nattens stille stamgæster på Louises, som kommer her, fordi de ikke kan sove, og de gerne vil have en lille snak med bartenderen. Det får de lov til. Men i weekenden holder de sig væk, for så er her ofte infernoagtige tilstande med masser af højtråbende gæster, vildfarne dartpile i luften og en lang kø udenfor klokken fem, når bydelens andre cafeer og værtshuse lukker.

Rikke Detlefsen

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.