Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 05/02/13

Byens flottest beliggende natklub er genåbnet

  • Vinder af Byens Bedste Fest 2013: Toldboden Foto: Christina MajcherVinder af Byens Bedste Fest 2013: Toldboden Foto: Christina Majcher
  • Foto: PR Foto: PR
  12  
Toldboden Natklub genåbnede med stor fest 23. februar. Der er blevet skåret ned på pladsen - og skruet op for aldersgrænsen.

   
I de mørkeste vintermåneder er der blevet bygget om og gjort ved på havnekajen ved Nordre Toldbod. Og den 23. februar genåbnede Toldboden Natklub - nu med lidt mere intime rammer - og en aldersgrænse på 25 år.

Tidligere var der plads til op til 1500 mennesker i den store natkub, som var så populær, at den blev kåret som Byens Bedste Fest af AOKs brugere, men fornyelse er en nødvendighed i det troløst foranderlige nattelivslandskab, og ved genåbningen af natklubben er pladsen reduceret til under en tredjedel, mens der skrues op for serviceniveauet - og aldersgrænsen. Man skal nu være 25 år eller derover for at komme ind.

"Vi mener, at de 25-35-årige er oversete i København, og derfor ønsker vi at skabe en natklub med større nærvær, højere fokus på service og med en bar med særligt udvalgt luksus-spiritus", lyder det fra den nye natklubchef Christoffer Grønlund, som fest-aficionados med hang til den pænere ende af det københavnske natteliv vil kende som manden bag Hush Hush-hotelfesterne.

Når forårsmånedernes mildere lyssætning om kort tid gør fester ved vandet endnu mere attraktive, vil de +25-årige kunne drikke sig bimse i kvalitetsbobler, mens morgensolen står op over havnevandet, for Toldboden Natklub får også et omfangsrigt champagnekort - med priser, der vil være til at overskue for almindelige mennesker, lover folkene bag.

Der vil jævnligt blive booket internationale dj's på klubben, og Pete Gooding, Chris Coco og Mutiny bliver blandt de faste gæster bag pulten.

Le Gammeltoft, Atle, Matt Vega, Ronin og Backhaus spillede på åbningsaftenen, og de bliver alle resident-dj's på natklubben, der holder åbent hver lørdag. Fra juli måned er der også åbent om fredagen.

Hvad: Toldboden Natklub
Hvor: Toldboden , Nordre Toldbod 1259 København K
Hvornår:
Genåbningsfest lørdag 23. feb. kl. 22 - 04
Hvordan: Gæsteliste via dette link