Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 15/10/07

Beverly Hills

Pigerne på natklubben er kønne, men kølige, og man kan godt få lov til at sidde i fred. Ligegyldigt hvor man sidder, har man udsyn til danserne, der beredvilligt snurrer sig om stængerne. Musikvalget er godt og varieret.
Når man går ind på Beverly Hills, der ligger over Restaurant Bali på Kgs. Nytorv, skal man ikke lade sig afskrække af dørmanden. Inde bag gemmer sig nemlig en af byens nyere stripetablissementer, der er godt indrettet og spiller en af de bedste blandinger af musik blandt byens natklubber.

Hele lokalet er bygget op omkring en scene, der går omkring et hjørne. Ligegyldigt hvor man sidder, har man altså udsyn til danserne, der beredvilligt snurrer sig om deres fem stænger. Og det er meget akrobatiske shows, der her er tale om. Sammen med den gode musik og den gode lokaleudnyttelse giver det alt i alt et meget fint sted til det, man skal bruge det til.

Pigerne er kønne, men kølige, og man kan godt få lov at sidde i fred. Men er man først faldet i snak, og ønsker man at fortsætte under mere uforstyrrede former, kan man trække sig tilbage i baglokalet, hvor der findes siddebåse med tunge stofgardiner, der kan trækkes for.

Et potentielt topscorersted, hvis man kommer på en god aften.

AOK.dk

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.