Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 15/10/07

Barock

Serviceniveauet er højt, gæsterne kan koncentrere sig om at tale sammen uden at blive distraheret eller irriteret af noget som helst. Stedet er stilfuldt, pænt, roligt og i Louis Seize-stil. Der er pub i underetagen, der har længe åbent i weekenden.

På Barock kan man blære sig med at have den lækreste Louis Seize-sofa i byen. Den er blodrød, og helt afgjort det smukkeste møbel i restauranten, der også er i Louis Seize-stil. Alt i alt er her stilfuldt, pænt og roligt. Naturligvis med dæmpet klassisk musik i højttalerne.

Det går godt i tråd med, at personalet lægger vægt på, at serviceniveauet skal være så højt, at gæsterne kan koncentrere sig om at tale sammen uden at blive distraheret eller irriteret af noget som helst. De fleste vil nok sige, at det lykkes temmelig godt.

På Barock har man altså ikke noget at være flov over, tværtimod. Hverken maden, indretningen, musikken eller atmosfæren. Eller gæsterne, for dens sags skyld.

Hvis man efter en vellykket middag skulle få lyst til at fortsætte udi det københavnske natteliv, kan man begynde med at bevæge sig en etage ned. Her finder man Barock-pubben, der, som de øvrige beværtninger i Nyhavn, har længe åbent i weekenden.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.