Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 15/10/07

Baren Floss

Guldøl er favoritten på Floss, hvor du kan købe to for 30 kr. i happy hour mellem kl. 22 og 23. Og her må der stadig ryges. Naturligvis.
Hipt og lokalt på samme tid. Sådan er Floss, og sådan synes stamgæsterne det skal være. I slutningen af de glam-sorte 80'ere var Floss så fyldt på en god sommeraften, at fortovet og en del af Larsbjørnsstræde måtte tages i brug. Her sad en bunke alternative mennesker og drak guldøl, sammen med musikere og andre kreative sjæle, og alle havde de en svaghed for punk-rockscenen.

Guldøl er stadig favoritten på Floss, hvor du kan købe to for 27 kroner, i happy hour mellem klokken 22 og 23. Prøv også et bræt, 10 tequilaer for 100 kroner. Hvis du synes det er slemt, så skyl efter med et bæger varme nødder til 15 kroner, og send en tanke til tidligere gæster på Floss, som har overlevet langt stærkere drugs i tidens løb. Er du til det dekadente, har Floss som regel mindst to slags absint på hylderne.

Til sidst et tip til pigerne: Floss er måske ikke lige stedet, hvis du er på udkig efter en far til dine ufødte børn.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.