Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 03/09/14

Bar7

Bar7

Studiestræde 7
1455 København K

Åbningstider

Tirsdag: 16:00 - 01:00
Onsdag: 16:00 - 02:00
Torsdag: 16:00 - 02:00
Fredag: 16:00 - 04:00
Lørdag: 17:00 - 04:00
Søndag: 19:00 - 01:00

Kontakt

2719 8239
 

 

 

 

  • Foto: Kaspar Mørk Foto: Kaspar Mørk
  • Foto: Kaspar Mørk Foto: Kaspar Mørk
  • Foto: Kaspar Mørk Foto: Kaspar Mørk
  • Foto: Kaspar Mørk Foto: Kaspar Mørk
  • Foto: Kaspar Mørk Foto: Kaspar Mørk
Yummy cocktails og ukompliceret hygge på charmerende cocktailbar i Studiestræde.

Hele 320 gæster. Så mange er der plads til på populære Bar 7 en spytklat fra Vor Frue Kirke. Men trods de store rammer føles lokalerne alligevel intime og hyggelige. Baren er nemlig sat sammen af flere forskellige "stuer", som forgrener sig gennem en kælder i flere niveauer.

I hovedlokalet kan du chille i store, bløde lædersofaer, som ligner noget fra en engelsk cigarsalon. I kælderen er der mere moderne og funky med DJ-pult og farverig belysning, mens den allerbagerste "blå stue" indbyder til at flade ud med fjernsyn og gode cocktails.

Indehaveren har irske rødder og hedder Shane Kernan. Med Bar 7 drømmer han om at skabe et sted, hvor han selv ville have lyst til at være. Her er der hverken snobberi eller fine fornemmelser omkring konceptet, som i al sin enkelthed går ud på at servere lækre cocktails til fair priser. Personalet er smilende og imødekommende, og smager din drink ikke helt som ønsket, shaker de gerne en ny til dig.

Priserne på cocktails starter på 70 kr. og løber op til omkring 100 kr. Det er en del billigere end på lignende barer i samme klasse. Sidder pengene løst, kan du dog også skeje ud med "The Kester" til 4.000 kr. Den består af intet mindre gin fra år 1910 og dansk kirsebærlikør fra 1894 serveret i en kop af guld.

Langt de fleste gæster holder sig dog til de mere økonomisk rentable cocktails, hvoraf den mest populære er husets signaturkomposition "Liquorish Jewel" med rom, jordbær og en lakridspibe på toppen.

Bar 7 er blevet et populært hang-out for kollegaer, der gerne vil slutte arbejdsdagen af med en velshaket cocktail eller to, og der er derfor gang i den allerede fra eftermiddagen. Dog understreger indehaver Shane, at baren aldrig bliver et sted, hvor man drikker sig helt fra sans og samling. Cocktailbaren skal være lækker og indbydende, men ikke stiv i betrækket. Derfor får du for eksempel ikke skæld ud, hvis du nu skulle komme spilde lidt på møblerne.

Er I en større gruppe, er det muligt at bestille bord på Bar 7, så I er sikret en siddeplads under byturen.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.