Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 22/10/08

BAR 7 (Seven)

BAR 7 (Seven)

Studiestræde 7
1455 København K

Åbningstider

Tirsdag: 16:00 - 01:00
Onsdag: 16:00 - 02:00
Torsdag: 16:00 - 02:00
Fredag: 16:00 - 04:00
Lørdag: 19:00 - 04:00
Søndag: 19:00 - 01:00Kontakt

2719 8239
 
Brugerne mener
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

 

 

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR-foto Foto: PR-foto
  • Foto: Ikke oplyst

København er delt på midten. Mellem Vesterbro og ’Torben Olsen’-land, siger Shane Kernan med et grin og hentyder til området omkring Kongens Nytorv, Cafe Victor og A Porta.


Nu har han sammen med partneren Paul Pearson åbnet baren ’7’ (udtalt på engelsk ) lige mellem de to områder, i Studiestræde 7 i indre by.
”Jeg håber, at vi kan trække folk fra begge områder til, for folk fra Vesterbro kommer jo ikke på Quote og Fiat, de synes der er for langt, selvom København ikke er så stor,” siger han.


Han har en fortid i barbranchen i London og som barchef på Barbarellah, og nu har han åbnet sin egen bar:

”Det skal ikke bare være endnu en cocktailbar. Vi åbner klokken 11 og serverer gode kager og kaffe og har trådløst netværk, så man kan hænge ud her i nogle lækre omgivelser. De betyder meget for os. Der er masser af barer i København, som dyrker den der stil, hvor det ser ud som om de har fundet alle møblerne i en baggård, og alt er 50 år gammelt, selvom stedet kun har haft åbent et. Det vil vi ikke, vi vil lave ordentlige ting i en lækker atmosfære,” siger han.


”Og til rimelige priser. Andre steder i byen koster en cocktail nemt 100-120 kr. jeg vil tage 80 kr. for god kvalitetscocktail, og så tror jeg på, at vi kan tjene penge på at få mange flere til at komme forbi, så det også bliver et skægt sted at være, hvor alle føler sig velkomne, uanset, hvem de er,” siger han.


Ambitionen er også at få barens køkken færdigrenoveret, så der kan koges supper i baglokalerne ”ikke sådan noget starter-agtigt lille bitte portion, men et rigtigt måltid, som din farmor ville have lavet til dig. Og så også takeaway, men lige nu skal vi først have baren i gang,” siger han.

Brugeromtale
Oprettet af: mrsmia 22. okt 2008
Senest redigeret af Shane S Kernan 28. sep 2012

'Bar 7' er en ny café, vinbar og cocktailbar som netop er åbnet i hjertet af København. Barens indretning bærer tydeligt præg af en forkærlighed for New York, og rummer både siddepladser mod gadens pulserende liv samt en mere privat underetage som indbyder til loungestemning langt væk fra metropolens stress og jag. Denne afdeling af baren kan desuden bookes til private arrangementer.

På den velassorterede cocktail- og vinmenu finder man både den traditionelle mojito samt barens egen fortolknng af Strawberry Daiquiri, i 7-regi kaldet Danish Strawberry.
Alle cocktails koster 80,- og indeholder 6 cl. spiritus i modsætning til de normale 2 cl.
På den udvidede vinliste kan bl.a. nævnes klassikeren Cloudy Bay fra New Zealand samt champagne fra en af verdens førende champagneproducenter, Moët et Chandon.

Bar 7 tilbyder rabat til alle studerende.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Få Berlingske fre-, lør- og søndag i 3 måneder for 199 kr. pr. md. Samlet engangspris 597 kr. Abonnementet fortsætter til normalpris, indtil det opsiges.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Bliv opdateret på byens koncerter, cocktailbarer, klubber og alt der rører sig i nattelivet hver uge.

email:

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester