Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 31/10/12

Balthazar Champagne Bar

  • Foto: Foto: Konrad Joe Frank Foto: Foto: Konrad Joe Frank
  • Foto: PR Foto: PR
  12  
Balthazar kalder sig Danmarks første champagnebar og har mere end 160 forskellige flasker at byde på.

Der er en både tid- og sorgløs elegance over champagnebaren Balthazar, som man finder på eksklusive hotelbarer over hele verden.

En tidslomme af højloftet ro, hvor man trygt kan læne sig tilbage i de højryggede stole, omgivet af mørke træpaneler, internationale gæster i jakkesæt og langstilkede liljer i tunge vaser, og lade de gyldent glitrende luksusomgivelser synke ind i legemet sammen med champagnen, som havde finanskrisens spøgelse aldrig sendt sin sukkende skygge over Europa.

Voksent og stilfuldt, ja (baren ligger trods alt i d’Angleterres bygning) men med et lille festligt twist (jep, der er dj’s i weekenden).

Det er nemt at forestille sig, at man er i den dyre ende af London, mens man spiser østers, caviar eller yndigt anrettet oksetatar fra tastingmenuen og lader sig beruse af de liflige bobler til mellem 135 og 435 kr. per glas.

Der er naturligvis også et stort udvalg champagnecocktails, og hvis man virkelig har noget at fejre, er den dyreste flaske på det bugnende champagnekort en 1907 Heidsieck Diamant Bleu, som blev bjærget fra et 100 år gammelt skibsvrag i den finske golf og koster 49.500 kr. Men så stor skal festen heller ikke være hver dag: Man kan også få sig et glas vin til 65 kr.

Balthazar Champagne Bar åbnede oktober 2012.

Hvad: Balthazar Champagne Bar
Hvor: Ny Østergade 6

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.