Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 09/05/14

Argentinsk Vinbar Tango y Vinos

Argentinsk Vinbar Tango y Vinos

Herluf Trolles Gade 9
1052 København K

Åbningstider

Tir - Fre: Fra Kl. 17:00
Lør: Fra kl. 18:00

Kontakt

33 32 81 16
 

Genre

Spillested

Vinbar

 

 

 

  • Foto: Foto fra Tango Y Vinos' fotogalleri på Picasa under malbecvin.dk Foto: Foto fra Tango Y Vinos' fotogalleri på Picasa under malbecvin.dk
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
I huset, hvor den danske komponist Jacob Gade, som skrev Tango Jalousie engang har boet, lever den originale argentinske tangomusik i dag i en gæstfri atmosfære, som du finder den i tangoens fødeby Buenos Aires. Tango y Vinos er både spillested og vinbar, som skænker argentinske vine af egen import fra vingårde, som ejeren Daniel kender fra deres hjemland. Intet tangosted uden dansegulv: I det lille baglokale er plads til otte-ni par, hvis du får lyst til at danse, men Tangos y Vino er ingen danseskole, så vil du lære, må du suge til dig med øjnene.

Tango y Vinos sælger også cd'er med tangomusik importeret fra Argentina.

Baren ligger i stueplan og åbnede i maj 2007, hvor værtshuset Herluf Trolle før lå. På første sal ligger konceptrestauranten 1. th..

Brugeromtale
Oprettet af: Alberto Daniel Nacach 16. nov 2011
Senest redigeret af Alberto Daniel Nacach 11. maj 2012

Som et blændværk ligger ’Tango y Vinos’ – en argentinsk tango-, tapas- og vinbar – gemt væk på anonyme Herluf Trolles Gade med Det Kongelige Teater og Kongens Nytorv lige i nærheden.

’Tango y Vinos’ er placeret i en ganske særlig bygning: Jacob Gades Hus, hvor manden af samme navn boede. Om det var et tilfælde eller ej, lader vi stå usagt, men ikke desto mindre var det Jacob Gade, der komponerede verdens bedst kendte tangomelodi, nemlig tango jalousie. På denne måde ramte »skæbnen« hovedet på sømmet, da den besluttede, at den eneste argentinske tango- og vinbar i København skulle placeres i netop dette hus, hvor den danske ophavsmand til den verdenskendte tangomelodi boede.

Når du passerer de seks trappetrin, der forbinder Herluf Trolles Gade med ’Tango y Vinos’, træder du ind i en ganske anden verden langt fra København. De rustikke malbecfarvede vægge og et typisk argentinsk træinteriør afslører fortidens Buenos Aires og den hektiske og hypnotiserende stemning, som udspillede sig dér i begyndelsen af det nittende århundrede. Farven repræsenterer datidens typiske klub, hvor indbyggerne, primært mandlige tilflyttere, søgte tilflugt for at nyde godt af kvindernes selskab.

Når du fokuserer ind på væggenes portrætter, vil du opdage, at du bliver gennet videre til det tyvende århundredes kendte personligheder og steder: Jorge Luís Borges, Carlos Gardel, Eva de Perón alias Evita og Che Guevara er nogle af de personer, du kan tilbringe din aften med. Og sammen med dem kan du uforpligtende tage en strejftur til Buenos Aires; besøg bohememiljøet San Telmo; besøg La Boca, kvarteret med de kulørte huse placeret på El Caminito; se eller gense Obelisken på Avenida 9 de Julio gennem en nutidig argentinsk kunstners øjne.

Som vinbar serverer vi argentinske kvalitetsvine fra egen eksklusiv vinimport. Vi skænker kraftige, men fløjlsbløde dråber primært fra små vingårde i Argentina, som vi selv har kontakt til. Som argentinsk vinimport og vinbar har vi selvsagt en særlig udtalt kærlighed for Malbec-druen. Men vores vinkort byder på en bred vifte af verdens vidunderdruer produceret i Argentina. Vinen og druerne serverer vi for dig med hjerteblod i gæstfrie og autentiske argentinske omgivelser med et klassisk Buenos Aires taberna-præg.

’Tango y Vinos’ er ligeledes en tapasbar og -restaurant. Vi bringer dig det rå og ubesmykkede argentinske landkøkken, som vi mikser med det heftige urbane gadekøkken fra den multikulturelle smeltedigel, Buenos Aires. Hermed fremtryller vi dén potente cocktail, der gennemsyrer det argentinske køkken.

’Tango y Vinos’ er herudover samlingspunkt for livemusik; hver weekend danner vores hyggelige og afslappede vinotek rammen om eksklusive intimkoncerter, hvor fremragende musikere fortolker en bred palet af stilarter og musikgenrer.

Væsentligst af alt: ’Tango y Vinos’ fornemste formål er at bringe dig tættere på Argentina – vores hjemland. Derfor er det vores hensigt, at du besøger ’Tango y Vinos’ og får en fornemmelse af en sand luftspejling: Som om du faktisk befandt dig i Argentina, langt fra København og vores parallelgade Nyhavn. Vi ønsker, at du oplever Buenos Aires’ eklektiske og kosmopolitiske stemning. Og vi ønsker, at du gennem vores vine –der er produceret på den rigtige side af Andesbjergene– oplever Mendoza og de smukke Andesbjerge.

Ikke mindst er det vores gennemsyrede mål, at den betjening, du får hos os, er en helt anden end den, du får hos den typiske danske bar. Således fornemmer du hos os den argentinske intimitet og nærvær i vores porteño-betjening. En betjening, hvor du prioriteres, som du fortjener. ’Tango y Vinos’ – vi har Malbec i blodet. Og vi serverer Malbec med hjerteblod.

¡Bienvenidos a Tango y Vinos!
Recibe miles de abrazos; Daniel, Gustavo, Chato y Casper.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Michelin-anbefalede 56° serverer 3 nordiske gourmetretter for 250,-

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Tilmeld dig AOKs musik og natteliv-nyhedsbrev. Bliv opdateret på byens koncerter, cocktailbarer, klubber og alt der rører sig i nattelivet hver uge. Bare skriv din email her.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester