Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 20/08/10

Adendum

  • Fra åbningen af Adendum i juli 2010 Foto: Else BjørnFra åbningen af Adendum i juli 2010 Foto: Else Bjørn
Kenn Husteds vinbar på Bryggen ligger på lilleputpladsen ved Snorresgade.

Kenn Husted havde egentlig lovet sig selv ikke at åbne nye steder i 2010, men nu er Bryggens vinbar Adendum på hjørnet af Snorresgade og Gunløgsgade en realitet.

Her er plads til 48 gæster indenfor, 12 i baren og 100 gæster udenfor på den lille plads, hvorfra du kan se aftensolen synke ned bag byen tage og tårne.

Gratis happere 16-18
Modsat Bibendum, hvor køkkenet først åbner klokken 18, serverer den nye bar en gratis happer mellem klokken 16 og 18, når man køber et glas vin. Om aftenen står menuen på den såkaldte tapastallerken, som er populær på Bibendum og Panzón, der består af en række mini-retter på én tallerken. Regn med at smide en lille to-hundredekroneseddel på baren for aftensmad, hvadenten du vælge tapas eller ugens ret. Dermed placerer Adendum og de andre Husted-barer sig i en prisklasse, hvor du også finder voksen-restauranter med Michelins god-til-prisen-mærke Bib Gourmand og nystrøgne damaskservietter. Til gengæld er stemningen her garanteret laid back og boheme-bysmart.

Kenn Husted vil på den Adendum gøre meget ud af frokosten med amerikaner-inspirerede sandwiches, som man også kan tage med ned på plænen ved havnebadet, ligesom man også vil kunne købe kølig vin ud af huset.

Om dagen har cafeen trådløst netværk, men det bliver slukket om aftenen.

Navnet
Se hvad AOKs brugere foreslog at vinbaren skulle hedde, før den var navngivet.
Læs også den første nyhedsartikel om baren.


I nærhedenLæs mere
på AOK om


Adendum holdt åbningsreception 23. juli 2010, men måtte derefter lukke for at renovere yderligere og åbnede igen 18. august.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.