Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 07/01/13

Adam Tensta + DJ Static + T-Man (UK) koncert på Rust

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Sara 7. jan 2013

KØB BILLET I FORSALG -> http://tiny.cc/uy4bqw

"Hyped:UP Fridays" er en ny klubaften der vil køre den 2. fredag hver måned på RUST fra Januar 2013. Det bliver en blanding af de bedste urbane live acts og dj's fra Europa, som for alvor skal åbne vores øjnene for hvor meget talent der gemmer sig rundt omkring i vores del af verden!

D.11 Januar præsenterer vi vores første lineup:

ADAM TENSTA (SWE) er uden tvivl en af de største, mest succesfulde og spændende rappere fra sverige nogensinde! Han droppede sit debut album "It's A Tensta Thing" i 2008 og har siden tourneret rundt i hele verden. Han udgav sit andet album "Scared of the Dark" i april 2012 og har bl.a. modtaget adskillige awards for sit arbejde. Han arbejder pt. på et nyt projekt "St. Johns Dance" med sit crew RMH. Dette er et show man ikke må gå glip af! Tensta er nyskabende, energisk og leverer et BANGING SHOW!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=ddOFIlnwLaU

http://www.youtube.com/watch?v=ieqhGu304yM

DJ STATIC er blandt toppen af Danmarks bedste hiphop dj's og har derfor også vundet prisen som bedste urban dj 5 gange i træk ved DDJA plus en helt helt særlig ærespris! Han har produceret klassikere som Static & Nat iLL "Teamwork", Jøden's "Monkey Juice", MAJORS og senest sit solo projekt "Rolig Under Pres" som har høstet fantastiske anmeldelser landet over. Manden har spillet i hele verden og er, kort sagt, en legende. Oplev ham levere et hæsblæsende dj sæt med J-Spliff som hypeman!

http://www.youtube.com/watch?v=eGGCnqfdPYY

T-MAN (UK) er en 21-årig knægt fra Manchester som blev opdaget ved en grime/garage session af crewet Dub Phizix der siden har haft ham med på tracks samt til live shows. T-Man er igennem den legendariske rapper Fallacy, blevet hooked up med et feature på Cliff Uwey's "The Eclectic" og vi har nu fået ham til at komme til Danmark for aller første gang!

http://soundcloud.com/cliff-uwey/cliff-uwey-feat-t-man-adam

NIKI BEAMS er en upcoming rapper der har begået sig på den danske hiphop scene i nogle år allerede i form af hans rolle som hypeman for J-Spliff både i Danmark såvel som i udlandet. Han er en af de største talenter og mest lovende rappere på den danske scene pt.

http://www.youtube.com/watch?v=C8rP_aAld1c

Entré 80,- /// 60,- efter kl.02.00

Det vil være muligt at købe billetter i forsalg på www.billetlugen.dk: http://www.billetlugen.dk/musikalisch/27707/adam-tensta-s-dj-static-t-ma...

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register