Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 20/05/09

Abstrakt

Abstrakt

Store Kongensgade 60
1206 København K

Åbningstider

Klubben åbner 30. maj.
 

 

 

 

  • Foto: Jørgen Midstrup Foto: Jørgen Midstrup
Økobølgen i byen breder sig. Nu åbner en ny natklub, hvor du kan drikke dig fuld i økologiske drinks.

Det skulle jo komme. Fuld på den økologiske facon.

Økologisk vaskepulver, morgenmad, rugbrød til madpakken og økobroccoli og økosvin til aftensmad? Økologisk makeup, økologisk restaurant, økologisk cafe... men når lyset blev dæmpet, og natten gik i gang, forsvandt økologien.

Indtil nu, hvor Danmarks første økologiske natteklub åbner i St. Kongens Gade i lokaler, der tilhører spisestedet M Chak

Hidtil har her været spisested, men nu er restauranten lavet om til lounge, og der er fundet drinksglas og blendere frem.

Barchef Jacob Lyngbye vil blandt andet shake, blende og mixe økologiske smagskilder som agurk, rødbeder, gulerødder, blåbær og sirup.

"Det er et ærligt koncept. Vi ønsker hverken at gå på kompromis med kvaliteten eller smagsoplevelsen, og derfor vil drinkkortet blive udskiftet efter sæson og humør. Vi kalder det ’fuld med god samvittighed," siger Jacob Lyngbye.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.