Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 01/02/08

Zusammen - nonprofit cafe og lounge

  • Foto: Ikke oplyst
OBS: STEDET ER LUKKET.

Får man færre tømmermænd, når man drikker økologiske drinks?

På cafeen Zusammen kan du teste om svaret er ja eller nej. Her er alle drinks nemlig 100 procent økologiske - også sprutten. Vågner du alligevel med tømmermænd, kan du glæde dig over, at du i går var med til at hjælpe Røde Kors med at hjælpe børn og unge, som har det særligt svært.

Bag non-profit Cafe Zusammen står Ungdommens Røde Kors, og den gode vilje løber som den røde farve gennem cafeen, der har frivillige ansat som bartendere, og selvfølgelig sælger kaffe, der er handlet efter fair trade-principper, hvilket vil sige, at kaffebønderne har fået en rimelig pris for deres bønner. Men bare rolig, kokken er prof og får sin hyre for at lave cafemad til S.U.-venlige priser.

Cafe Zusammen ligger i et tidligere P3-radiostudie på H.C. Ørsteds Vej og har ambitioner om at være rammen om en mængde aktiviteter og koncerter.

Zusammen åbnede 1. februar 2008.

Brugeromtale
Oprettet af: Zusammen - nonprofit café 1. feb 2008
 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.