Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 24/01/13

Winter Jazz 2013 in The Library Bar: Live concert with Phoebe's Jazz Faves (Quintet)

Tidspunkt

Torsdag 7. feb. 2013, kl 21:00

The Library Bar; Copenhagen Plaza Hotel

Bernstorffsgade 4
1577 København V

Kontakt

3314 9262
 

Musikgenre

Jazz/Verdensmusik

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Phoebe's Live Music 24. jan 2013

”...En sen sommeraften Nordvest for ”Downtown” på Chicagos ældste og mest velbevandrede jazzklub, The Green Mill, sidder Mette igen og drikker en kop ”ikke alt for god kaffe”. Her, i den dunkle belysning, hvor ånden stadig lever fra dengang Al Capone havde sin daglige gang og sit eget bord i klubben, skribler hun i notesbogen mens hun venter på aftenens koncert og nattens jamsession. Der tilføjes endnu en sang til sætlisten med jazzsange fra ”før og nu”. En samling af ”musikalske postkort”, som siden blev taget med hjem til Danmark, hvor hvert postkort nu kan fortælle sin historie; om et liv et helt andet sted helt derovre hvor musikken kommer fra...”

Phoebe's Jazz Faves inviterer dig igen indenfor i jazzens verden og dennegang i Copenhagen Plaza Hotels smukke og helt igennem jazz-autentiske "Library Bar".

Phoebe’s Jazz Faves leverer varmt og levende swing-, blues og latin standars, som swinger helt ind i sjælen. Igennem tiden sunget af de mest elskede jazzsangerinder som: Ella Fitzgerald, Dinah Washington, Sarah Vaughan, Natalie Cole og Norah Jones og hentet direkte hjem fra jazzklubberne i Chicago og New York.

Phoebe's Jazz Faves optræder denne aften som kvintet:
Vok: Mette Lethan - Pia: Gorm Bülow - Gui: Morten Kargaard - Bas: Andreas Hatholt - Trommer: Sebastian Trolle

For mere info om Phoebe's Jazz Faves se venligst:
http://mettelethan.com/undercovers/offsite-4/page7/index.html

Før og under livemusikken er der mulighed for at spise i hhv. Copenhagen Plaza Hotels Restaurant og i Library Bar og baren er åben til ud på natten.
For mere info om hotellet, restauranten og Library Bar samt for evt. restaurantreservation se venligst: www.librarybar.dk & www.profilhotels.com/copenhagenplaza

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register