Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 22/01/13

Vinterjazz/Barefoot Records presents The Mighty Mouse

Tidspunkt

Torsdag 7. feb. 2013, kl 20:00

Christianshavns Beboerhus

Dronningensgade 34
1420 København K

Kontakt

København K
 

Musikgenre

Jazz/Verdensmusik

 

Brugeromtale
Oprettet af: maria faust 22. jan 2013

Barefoot Records @ Christianshavns Beboerhus, VinterJazz 2013

“One of the most interesting new labels in Danish jazz”. Sådan beskriver det amerikanske musiktidskrift All About Jazz om det Dansk/Norske musiker- og pladekollektiv Barefoot Records, et musikerdrevet kollektiv bestående af 10 musikere fra Danmark, Norge og Estland.
Under VinterJazz 2013 præsenterer Barefoot Records intet mindre end 16 koncerter på Christianshavns Beboerhus, et levende kulturelt omdrejningspunkt i hjertet af Christianshavn.

Programmet præsenterer klassiske Barefoot Recordsorkestre såsom avantgardejazzmaskinen Maria Faust Group, den pladeaktuelle og underfundige klavertrio Dødens Garderobe, men også nye spændene konstellationer i form de norske improvisationsmusiker Eivind Lønning og Henrik Munkeby Nørstebø i samspil med Kristian Tangvik og Håkon Berre. Som en ekstra gave til alle elskere af lavfrekvent improvisation, byder Barefoot Records på verdenspremiere på kontrabasduoen Nils Davidsen/Adam Pultz Melbye - et møde mellem to af danmarks skrappeste improvisationsbassister. Fra henholdsvis Estland, Polen og Tyskland kommer Tarvo Kaspar Toome (multiinstrumentalist), Mikolai Tzraska (altsax) og Henrik Walsdorff (altsax) og giver hver sit bud på ny musik i fascinerende med- og modspil med Barefoot Records musikere.

Siden sin begyndelse i 2006 har Barefoot Records udgivet en jævn strøm af anmelderroste albums og har desuden gjort sig bemærket som en vigtig koncertarrangør på den livlige Københavnske jazz- og improvisationsscene. Kollektivet tæller vigtige improvisationsmusikere og komponister der frit bevæger sig ind og ud af fri improvisation, jazz og moderne kompositionsmusik.

Christianshavns Beboerhus har i mange år været en af nøglescenerne i København for spændene og improviseret jazz. Det hyggelige medborgerhus har lagt scene til mange af verdens vigtigste improvisatorer, samtidigt med at det har bevaret jordforbindelsen og sælger billige drikkevarer, samt kaffe og kage.

Spillested:

Christianshavns Beboerhus
Dronningensgade 34
1420 København K

Koncerterne starter 20:00 og 21:30

Entré:
1 koncert: 50 kr.
To koncerter (en aften): 80 kr.

Links:

WEB: www.barefoot-records.com
FACEBOOK: www.facebook.com/barefootrecords
YOUTUBE: www.youtube.com/barefootchannel
SOUNDCLOUD: www.soundcloud.com/barefoot-records
VENUE: www.beboerhus.dk

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register