Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 09/01/13

Vinterjazz: Hush & Chris Minh Doky

Tidspunkt

Søndag 10. feb. 2013, kl 20:00

Jazzhouse

Niels Hemmingsens Gade 10
1153 København K

Åbningstider

Døre: 19.00
Koncertstart: 20.00

Natjazz - livemusik om natten
Fre-Lør: 23-02

Kontakt

33 15 47 00
 

Musikgenre

Jazz/Verdensmusik

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Jazzhouse 9. jan 2013

Dorthe Gerlach og Michael Hartmann viser atter nye sider af deres projekt Hush. Denne gang i selskab med ingen ringere end én af dansk jazz' største bassister - Chris Minh Doky!
Man kan ikke sige, at Hush er bange for nye udfordringer: Først det højt roste samarbejde med DR Underholdnings Orkesteret. Så kom turnéen med strygekvartet. Og nu kaster duoen sig ud i et nyt projekt. Denne gang med den legendariske jazzbassist Chris Minh Doky. En fantastisk trio, der rammer Jazzhouse i februar.

Udtrykket bliver en videreudvikling af de meget fine stemninger, som blev skabt sammen med Chris Minh Doky, da bassisten i foråret inviterede Hush i DR K-studiet. Her opstod et samspil, hvor Dorthe Gerlachs smukke, dirrende røst, MIchael Hartmanns sprøde guitar og Chris Minh Dokys delikate bas viste nye sider og dybder frem af de tre musikeres uomtvistelige kvaliteter.

Hush' særegne folk-country-pop og Dokys kosmopolitiske erfaring og spændvidde slår gnister i et møde, der også præger det næste album, som Hush netop arbejder på. Til koncerten i Jazzhouse kan man således også vente helt dugfriske sange, samt en lang række af gruppens velkendte sange i nye arrangementer, der trækker på både jazz, folk og country.

OM VINTERJAZZ
Vinterjazz er en landsdækkende musikfestival med fokus på livejazz'en og dens mange tilholdssteder rundt omkring i landet. Et af festivalens formål er at sætte fokus på de mange dedikerede jazzklubber - og samtidig anspore livesteder og musikarrangører i det hele taget til at præsentere jazz og det der ligner i perioden.

Vinterjazz 2013 finder sted den 1.-17. februar i hele landet.

Billet kan erhverves via:
http://www.billetlugen.dk/musik/26674/hush-chris-minh-doky/,

i døren eller i landets Fona-butikker.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register