Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 28/11/12

Vind Love Shops nye album og billetter til ekstrakoncerten i Vega

  • cop104 Love Shop Jens Unmark og Love Shop på Rytme Hans. Smukfest 2011 12082011 Foto Martin Ballun. (Foto: Martin Ballund/SCANPIX DANMARK 2011) Foto: Martin Ballund cop104 Love Shop Jens Unmark og Love Shop på Rytme Hans. Smukfest 2011 12082011 Foto Martin Ballun. (Foto: Martin Ballund/SCANPIX DANMARK 2011) Foto: Martin Ballund
Love Shops koncert i Amager Bio er for længst udsolgt, men der er stadig billetter til ekstrakoncerten i Vega 2. december. Du kan vinde et par af dem.

Love Shop har på tragisk vis mistet hele to medlemmer i løbet af få år. Bandets forsanger, Jens Unmack, har dog valgt stadig at lade musikken spille og i september udkom albummet ‘Skandinavisk Lyst’.

Det har givet anledning til en tur rundt i landet med de nye sange. Og der har været rift om billetterne på Love Shops turné. Der er dog stadig billetter til ekstrakoncerten på Vega 2. december og du kan få fingre i to billetter til koncerten, samt få to eksemplarer af ‘Skandinavisk Lyst’.

Du skal blot svare rigtigt på nedenstående spørgsmål senest fredag 30. november klokken 12, så deltager du i konkurrencen om tre præmier bestående af to cd’er, samt to koncertbilletter.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register