Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 11/07/17

Vesterbro-stranden frister med gratis jazz

  • Foto: PR Foto: PR
Få tæerne i sandet og blød jazz i ørerne.

Jo, Vesterbro har da sin egen strand - nemlig Urban Beach i Carlsberg Byen. Blot ét af mange projekter, der skal bidrage til byudviklingen i område.

Urban Beach er et rekreativt strandområde bestående af en sandstrand med tilhørende strandbar, og er for alle der savner et anderledes rekreativt område i byen.

I stedet for vand og bølgeskvulp byder stranden på en alternativ havudsigt. Urban Beach giver en anderledes strandoplevelse, et sted at slappe af, slikke sol, lege med børnene, nyde lyden fra kyndige DJs eller bare nyde en kold øl.

Læs også: Unik oplevelse i København: Flyd på et surfbræt mens du ser solen gå ned

Og nu hvor Copenhagen Jazz Festival er ved at lakke mod enden, overtager Stranden - Urban Beach ansvaret for at sende blød jazz i ørene på dig, mens du ligger med fødderne begravet i sand.

De næste fire lørdage vil der være live-musik, DJs, helstegt pattegris og masser af hygge for hele familien - og entreen er ganske gratis.

Alle lørdage vil musik fylde pladsen og varierende musikere og DJ’s sætte deres præg på dagen. Stranden vil disse dage genlyde af jazz og blues og det, der ligger midt imellem. Inviterede gæstesolister og jazz-DJs vil lægge vejen forbi, og der er garanteret også en enkelt lounge, bossa- eller sambarytme i repertoiret.

Læs også: Dans til sprøde sommerrytmer til gratis gadefest på Nørrebro

Der er lækker jazz lørdag 15. juli, lørdag 22. juli, lørdag 29. juli og lørdag 5. august. Skulle det regne, er der sørget for overdækning til både scene, DJ og publikum.

Det første program for lørdag den 15. juli:

Kl. 13-14 Live jazz: Vejslev / Price Duo
Kl. 14-17 DJ Benjamin
Kl. 17-18 Live jazz: Red Gazelle
Kl. 18-20 DJ Paw

Hvad: Jazz på STRANDEN - Urban Beach
Hvor: STRANDEN - Urban Beach, Pasteursvej 10, 1799 København
Hvornår: Lørdag 15. juli, lørdag 22. juli, lørdag 29. juli og lørdag 5. august
Hvor meget: Gratis adgang

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register