Føj til favoritter Del Send
Musik | 09/10/17

Verdensstjernen Shania Twain kommer til Danmark for første gang i 13 år

  • Foto: DON EMMERT Foto: DON EMMERT
Gør klar til at skråle med på hits som »That Don't Impress Me Much« og »You're Still the One«.

Den canadiske superstjerne Shania Twain kommer til Danmark for at give koncert næste år.

Koncerten kommer til at finde sted i Royal Arena, hvor det bliver med fuldt siddende publikum.

Der er dog en dårlig nyhed, hvis du allerede glæder dig. Du skal nemlig vente et helt år, før superstjernen, der fik flere internationale megahits som 'That Don't Impress Me Much', 'You're Still the One' og 'Man! I Feel Like a Woman!' med 1997-albummet 'Come On Over', rammer Danmark.

Læs også: One Direction-stjerne kommer til København

Shania Twain vil nemlig først være at finde på scenen i Royal Arena 14. oktober 2018.

Hun besøger landet for første gang i mere end 13 år. Og det er som en del af en større europæisk turné.

Shania Twain er født i 1965 - hvilket gør hende til 52 år. Hun blev født under navnet Eilleen Regina Edwards.

Hendes første soloalbum udkom i 1993 med titlen 'Shania Twain', men det var først for alvor i 1995 med albummet 'The Woman in Me', at countrysangerinden slog igennem. Albummet solgte omkring 20 millioner kopier. Herhjemme blev hun dog først for alvor et stort hit med det tredje soloalbum 'Come On Over'.

Læs også: Nephew genopstår og giver koncert i København

Mange af numrene fra 'Come On Over' er klassikere i dag. Albummet solgte i omegnen af 40 millioner udgaver. I alt har Shania Twain solgt godt og vel 100 millioner albums i sin karriere, hvilket gør hende til en af de bedst sælgende musikere i historien. Hun har også en stjerne på Hollywood Walk of Fame.

I 2002 udkom albummet 'Up!'. Derefter skulle vi helt frem til i år, før det næste album kom. Det er 'Now', og det er netop det album, der danner rammerne om den kommende turné, der har fået navnet 'Shania Now Tour'.

Prisen for en billet til koncerten går fra 660 kroner for de billigste til 3.470 for de helt eksklusive. Billetterne bliver sat til salg 13. oktober klokken 9 på livenation.dk og ticketmaster.dk.