Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 15/01/13

Vegas Udvalgte 2013

  • Den danske sangerinde, Mø, er en af seks nye danske kunstnere, der spiller til Vegas Udvalgte 2013. Foto: pr fotoDen danske sangerinde, Mø, er en af seks nye danske kunstnere, der spiller til Vegas Udvalgte 2013.
Vega har igen kigget dybt i det danske vækstlag og fundet seks danske kunstnere med potentiale til at bryde igennem til et større publikum.

...

Det bobler og syder i det musikalske vækstlag i Danmark og det er ikke gået Vegas næse forbi. Spillestedet på Enghavevej stiller for tredje år i træk alle deres fine scener til rådighed for nogle af de bands og solister, som de mener fortjener opmærksomhed.

Vegas Udvalgte blev født i 2011 som et arrangement, der én gang om året giver et bud på nye spændende danske kunstnere og præsenterer dem alle på en enkelt aften, på Vegas forskellige scener. Der er næsten tale om en minifestival, hvor man kan bevæge sig frit mellem scenerne og koncerterne og så til en pris, der ikke burde skræmme nogle væk.

Det vellykkede arrangement kom rigtig godt fra start og også sidste år gik mere end 1000 publikummer igennem billetlugen til Vegas Udvalgte. Og mon ikke der bliver rift om billetterne også i år, hvor Vega har fundet seks kunstnere, der alle stadig er relativt ukendte, men som har gjort sig positivt bemærket.

Denne tredje Vegas Udvalgte byder på den 23-årige sangerinde, Mø, soulbandet Billow, dark-coloured disco duoen Broke, electropop duoen Ivory&Gold, DJ-kollektivet Yo Felles sammen med rapperen Sukkerlyn, samt electronica trioen You.You.You.

Læs mere om de enkelte bands på Vegas hjemmeside

Efter koncerterne er der efterfest med dj sets fra:

  • Eclectic Moniker
  • Cille Veje
  • Sleep Party People
  • Lars i Lommen (Lars & the Hands of Light)

Hvad: Vegas Udvalgte 2013
Hvor: Vega
Hvornår: 25. januar, kl. 20
Hvordan: 95 kr. på Billetnet

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register