Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 20/09/18

VEGA crusher på disse fire nye navne

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:

VEGA’s New Crush – Få musikalsk hjertebanken til efteråret

Brugeromtale
Oprettet af: VEGA 20. sep 2018

Onsdag d. 26. september præsenterer VEGA for femte gang de nye, internationale navne, som kommer til at præge næste års koncertplakater og festivalscener.

Men I Trust – blødt univers anført af afslappede melodier
Men I Trust besnærer lytteren med deres bløde univers fyldt med afslappede melodier og simple rytmer, som både får dig til at vippe med foden og boppe hovedet i takt til beatet. Bandet har ikke udgivet et fuldlængde album siden 2015, men har drypvis udgivet syv singler siden da, hvoraf sidste års ”Tailwhip” blev valgt som årets sang af musikbloggen Gorilla vs. Bear.

Yazmin Lacey – bølgende og intim neo-soul
Jazzede soultoner bølger fra Yazmin Lacey på ep’en Black Moon (2017), som er indspillet i et midlertidigt hjemmestudie, og intimiteten fornægter sig ikke i de seks sange. De to nye singler ”Something My Heart Trusts” samt ”90 Degrees” er udkommet i år. Yazmin Lacey indspiller og producerer selv al musikken sammen med sit band.

Nadia Nair – melankolsk og umiddelbar pop fra Robyns ”lillesøster”
Svenske Nadia Nair udfordrer den gængse musikskabelon med sit helt eget særegne take på pop. Hendes musik er blevet udråbt som det mest interessante pop fra Sverige siden Robyn. Hendes debutalbum, Beautiful Poetry, udkom i 2016, og den nye single ”K” er lige landet som forløber for en ny plade. Nairs smukke vokal hyldes i voluminøse lag af rå melankoli på ”K”, der er kompromisløst umiddelbar.

Slenderbodies – luftig indiepop kruser gennem R&B og soul-strejf
Snørklede og luftige guitarer lægger bunden i Slenderbodies’ indiepop-univers. De to amerikaner leger også med R&B og soul-strejf i deres krusende vokaltoppe. I januar udgav de ep’en Fabulist Extended, der føjede nye sange til ep’en Fabulist fra 2017. Den sidstnævnte ep indeholder Spotify-hittet ”Anemone”, som duoen har haft med på setlisten, da de spillede support for Mura Masa og Passion Pit.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort