Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 17/12/17

"UNFORGETTABLE" - A VALENTINE'S DAY TRIBUTE TO NAT KING COLE

Tidspunkt

Onsdag 14. feb. 2018, kl 19:30

Nationalmuseet

Ny Vestergade 10
1471 København K

Åbningstider

Tir-søn 10-17. Mandag lukket. Dog åbent nytårsdag, 2. påskedag, grundlovsdag & 2. Pinsedag samt mandag i uge 42. Lukket 24/12, 25/12 og 31/12. Børnenes museum lukker kl.16.30 i weekenden.

Kontakt

33 13 44 11
 

Musikgenre

Jazz/Verdensmusik

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:

"UNFORGETTABLE" - A VALENTINE'S DAY TRIBUTE TO NAT KING COLE

Brugeromtale
Oprettet af: Niels Lan Doky Jazz Collective 17. dec 2017

Kom og vær med til byens mest romantiske, sprudlede og glædesfyldte fejring af Valentinsdag, når Niels Lan Doky International Jazz Collective præsenterer sin nye opsætning af Nat King Coles tidløse sange, og Nationalmuseets nye prisvindende restauratør, Madkastellet, serverer en menu der vil slå benene væk under os. En veritabel fest for alle sanser er i vente, når Københavns ikoniske museum åbner sine døre for en uforglemmelig aften med fantastisk musik, mad, drikke og kærlighed.

Den tryllebindende amerikanske sanger Desmond Scaife Jr. er aftenens stjerne der vil føre os på en rejse igennem Nat King Cole klassikere som “Route 66”, “Unforgettable”, “Let There Be Love”, “Candy” og “For Sentimental Reasons". Han vil blive akkompagneret af ingen ringere end den legendariske franske bassist Pierre Boussaguet, som tidligere har været på verdensturneer med stjerner som Diana Krall og Michel Legrand - og den fabelagtige amerikanske trommeslager Victor Jones, som blev kendt verden over for hans mangeårige samarbejde med Stan Getz. Forvent derudover også nogle surprise guests.

Menuen er kurateret af Madkastellets kokke specifikt til denne aften, og vil bestå af en Forret af Islandsk bæredygtig laks - røget i København - med Japansk nashi-pære syltet i hyldeblomst og grønne stikkelsbær, dertil løgpuré med citron verbena og boghvede samt Madkastellets surdejsbrød og økologisk smør. Hovedretten består af fransk vagtel farseret med Karl Johan-svampe, vintergrønt med sauce med saltede friske korianderfrø. Og On the side serveres Madkastellets egen krydrede andepølse med ingefær og fennikel samt kartoffelpuré med urter og syltede skalotteløg. Desserten vil bestå af blommer syltet i yuzo, brændevin og lang peber samt iscreme på polynesisk vanilje og brændte mandler samt marengs. Drinks bestilles separat a la carte fra vores drinks menu.

KØB BILLETTER: http://bit.ly/2B0X3aA

Præsenteret af NIELS LAN DOKY International Jazz Collective

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort